
Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου κατά τη διάρκεια τηλεοπτικών της δηλώσεων, ανέφερε μεταξύ άλλων πως δεν πέρασε τόσο ωραία στο ριάλιτι μόδας που συμμετείχε αλλά και πως δεν της έχει γίνει ακόμα πρόταση γάμου.
«Δεν πέρασα ωραία στο My Style Rοcks, αλλά ό,τι είναι δύσκολο είναι και αυτό που μας μένει», είπε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και ανέφερε για τα αρνητικά σχόλια που δέχεται κατά καιρούς: «Είμαι μία εκρηκτικιά αλλά δεν είμαι αρνητικιά. Κάνουμε και λίγο πλάκα. Όταν εκτίθεσαι, όλα θα τα ακούσεις».
«Το μονόπετρο είναι ένα δωράκι από τον καλό μου. Τίποτα άλλο. Δεν ήταν πρόταση γάμου», διευκρίνισε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.