ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Squid Game: Γυναίκα πληρώνει ακριβά… λάθος του Netflix – Έδειξαν το τηλέφωνό της σε σκηνή

Squid Game: Γυναίκα πληρώνει ακριβά… λάθος του Netflix – Έδειξαν το τηλέφωνό της σε σκηνή

Μία γυναίκα από τη Νότια Κορέα λαμβάνει καθημερινά χιλιάδες κλήσεις στο τηλέφωνό της, καθώς ο αριθμός της εμφανίστηκε σε επεισόδιο του Squid Game.

Πρόκειται για τον αριθμό στον οποίο καλούν οι παίχτες για να λάβουν μέρος στο «Παιχνίδι του Καλαμαριού» το οποίο είναι μία διεστραμμένη παραλλαγή παιδικών παιχνιδιών με τους παίχτες που χάνουν να δολοφονούνται. Πρόκειται για ανθρώπους ευάλωτους που χρειάζονται απεγνωσμένα χρήματα. 456 συμμετέχοντες ετερόκλητης προέλευσης βρίσκονται κλειδωμένοι σε μια μυστική τοποθεσία και παίζουν παιχνίδια για να κερδίσουν 45,6 δισεκατομμύρια γουόν.

Στον επίμαχο αριθμό καθημερινά τηλεφωνούν χιλιάδες άνθρωποι που παρακολούθησαν την σειρά και ζητούν να λάβουν μέρος στο παιχνίδι. «Έχω μείνει έκπληκτη. Αυτόν τον αριθμό τον χρησιμοποιώ τα τελευταία δέκα χρόνια», λέει η γυναίκα που δέχεται μπαράζ τηλεφωνημάτων.

«Υπάρχουν πάνω από 4.000 αριθμοί που πρέπει να σβήσω από το κινητό μου», λέει και προσθέτει: «Στην αρχή δεν ήξερα γιατί ο φίλος μου, μου είπε ότι ο αριθμός μου εμφανίστηκε στο «Squid Game» και έπειτα κατάλαβα».

Η γυναίκα, επιχειρηματίας από τη Seongju σε τοπικά Μέσα δήλωσε πως η κατάσταση δεν είναι πλέον διαχειρίσιμη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με πληροφορίες η γυναίκα απέρριψε μία προσφορά αποζημίωσης 5 εκατ. γουόν δηλαδή σχεδόν 4.200 δολ. Το Netfix πρόκειται τώρα να επεξεργαστεί κάποιες σκηνές από το επεισόδια που έχουν ήδη προβληθεί προκειμένου να διορθώσει το πρόβλημα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.