Στην εκπομπή του Ν.Μουτσινά η Ι.Μαλέσκου – Τα «καρφιά» έπεσαν… βροχή

Στην εκπομπή του Ν.Μουτσινά η Ι.Μαλέσκου – Τα «καρφιά» έπεσαν… βροχή

Η Ιωάννα Μαλέσκου εμφανίστηκε στο πλατό της εκπομπής «Καλό μεσημεράκι» του Νίκου Μουτσινά το μεσημέρι της Πέμπτης.

Αν και η παρουσία της στο πλατό ήταν μικρής διάρκειας, ήταν γεμάτη «καρφιά». Αρχικά η Ιωάννα Μαλέσκου εμφανίστηκε κρατώντας ένα λιβανιστήρι και διευκρίνησε πως: «Αγάπη μου δεν περνάω καλά, περνάω δύσκολα. Θες οι κακές οι γλώσσες… Γιατί γενικά οι γλώσσες οι ξένες καλές είναι, δε λέω…».

Η συζήτηση ανάμεσα στους δυο παρουσιαστές ξεκίνησε και οι δυο τους θέλησαν να αναφερθούν στις φήμες που τους θέλουν τσακωμένους. Χωρίς σαφείς αναφορές, ο διάλογος τους ήταν γεμάτος «καρφιά» για όσους τους θέλουν να μην μιλάνε.

Νίκος Μουτσινάς: Έκανες πολύ καιρό να έρθεις. Είσαι θυμωμένη με την Μπελούτσι;

Ιωάννα Μαλέσκου: Δεν μου μιλάς στους διαδρόμους.

Νίκος Μουτσινάς: Αρχικά είναι σαν να μη σε βλέπω, γιατί δεν σε βλέπω. Εγώ δεν ξέρω πότε μαλώσαμε τόσο άσχημα και δεν παίζω και κανένα απόσπασμά σου στην εκπομπή.

Ιωάννα Μαλέσκου: Αν από σήμερα κι έπειτα δεν ξαναδώ Χρυσή Τηλεόραση.

Νίκος Μουτσινάς: Σου αρέσει το 11:30 ή να το αλλάξω;

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ιωάννα Μαλέσκου: Έχω ακούσει τα πάντα για όλα να ξέρεις, για ό,τι λέω και για ό,τι δεν λέω. Εκπαιδεύομαι να αντέχω. Θέλω να παίζεις τα αποσπάσματα από το Love It, γιατί είμαι full in Love It.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.