ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Στυλίστρια αποκαλύπτει τον λόγο που δεν πρέπει να το πλένεις ποτέ το τζιν σου

Στυλίστρια αποκαλύπτει τον λόγο που δεν πρέπει να το πλένεις ποτέ το τζιν σου

Η διάσημη στυλίστρια Ράνια Μπατάλ προειδοποίησε ότι δεν πρέπει ποτέ να βάζουν τα αγαπημένα τους τζιν στο πλυντήριο, μέσω ενός βίντεο του TikTok.

«Μην πλένετε τα τζιν σας! Ξέρω ότι είναι απαίσιο, αλλά εμπιστευτείτε με!» γράφει η στυλίστρια στο viral βίντεό της.

«Μην πλένετε τα τζιν σας. Μην το κάνετε!» λέει η Ράνια. «Επηρεάζει την εφαρμογή και το χρώμα. Θα ξεθωριάσουν και ποτέ δεν θα εφαρμόζουν το ίδιο!» συνεχίζει η ειδικός του στυλ.

Σύμφωνα, όμως, με τη στυλίστρια υπάρχει λύση που θεωρεί ότι κάνει τα τζιν να μοιάζουν τέλεια.

@ranyabatal Do Not Wash Your Jeans! I know it’s gross, but trust me! #fyp #fashion #style #tips ♬ original sound – Ranya Batal

«Βάλτε τα μέσα σε μια σακούλα με φερμουάρ και βάλτε τα στην κατάψυξη για δυο μέρες» λέει η γυναίκα. «Θα είναι σαν καινούρια» συνεχίζει η στυλίστρια.

Κι αν σας φαντάζει αηδιαστικό το ενδεχόμενο να μην πλένετε ποτέ το τζιν σας όπως συμβουλεύει η Ράνια Μπατάλ, δεν είναι η μόνη που το λέει.

Ο CEO της εταιρείας Levi’s Τσιπ Μπεργκ πιστεύει κι αυτός ότι δεν θα πρέπει ποτέ να πλένετε τα τζιν, γιατί το πλύσιμο φθείρει το ύφασμά τους.

Ο Μπεργκ προχώρησε στη συγκεκριμένη δήλωση σοκ πρώτη φορά πριν από 5 χρόνια, λέγοντας ότι δεν έχει πλύνει ποτέ στο πλυντήριο το αγαπημένο του τζιν που φοράει εδώ και 10 χρόνια.

Αυτός όμως, αντί να τα βάζει στην κατάψυξη όπως η στυλίστρια, επιλέγει να τα καθαρίζει μόνο τοπικά στο σημείο που υπάρχει λεκές ή στη χειρότερη των περιπτώσεων να τα πλένει στο χέρι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Εάν μιλήσεις σε ειδικούς των τζιν, όλοι θα συμφωνήσουν ότι δεν πρέπει ποτέ να τα βάλεις στο πλυντήριο. Τα καθαρίζω τοπικά, εάν πρέπει να πλυθούν. Στη χειρότερη περίπτωση, τα πλένω στο χέρι. Και το κάνω μόνος μου. Αγαπώ τα τζιν μου και τα φροντίζω πολύ καλά» δήλωσε ο CEO της Levi’s, μιλώντας στο CNN.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.