ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Έρχονται αλλαγές στο νέο κύκλο της Φάρμας – Τα πρώτα πρόσωπα που δέχθηκαν πρόταση

Έρχονται αλλαγές στο νέο κύκλο της Φάρμας – Τα πρώτα πρόσωπα που δέχθηκαν πρόταση

Ο ΑΝΤ1 προετοιμάζεται για τη νέα σεζόν της Φάρμας, με βασική αλλαγή τις εγκαταστάσεις που θα βρίσκονται σε νέα περιοχή.

Μία από τις αλλαγές αυτές είναι ότι το σπιτάκι του αρχηγού θα έχει κάποιες αναβαθμίσεις. Ενώ έως τώρα ήταν γνωστό ότι είχε μπάνιο, σε αυτό θα βρίσκεται και τζάκι.

Θα γίνουν και διαφοροποιήσεις στους κανόνες, καθώς ο τηλεοπτικός σταθμός αποφάσισε να μην υπάρχουν υπηρέτες στον δεύτερο κύκλο, με τη κίνηση αυτή να δείχνει τη δυσαρέσκεια της ορολογίας αυτής.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Παρουσιαστής θα παραμείνει ο Σάκης Τανιμανίδης, ενώ έγιναν προτάσεις σε Μαίρη Μηλιαρέση και Σταμάτη Γαρδέλη. Επίσης κρούση φαίνεται πως θα δεχθεί η Αγγελική Ηλιάδη και η Έλενα Παπαβασιλείου, ενώ ακούγεται έντονα και το όνομα του ο Τριαντάφυλλος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.