ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Λ.Πανταζής: «Θέλω εγγονάκι αλλά θα του απαγορεύσω να με λέει “παππού”»

Λ.Πανταζής: «Θέλω εγγονάκι αλλά θα του απαγορεύσω να με λέει “παππού”»

Ο Λευτέρης Πανταζής μέσα από τις δηλώσεις του εξέφρασε την επιθυμία του να αποκτήσει ένα εγγόνι, χωρίς όμως να πάρει τον τίτλο του παππού.

Όπως δήλωσε ο τραγουδιστής στην κάμερα της εκπομπής Breakfast@star, η Κόνι Μεταξά ζητά συχνά την γνώμη του για τα θέματα, που την απασχολούν. «Πάντα ξέρει ότι εγώ λόγω πείρας, ξέρω περισσότερα πράγματα, όμως έχει την δική της γνώμη, γιατί είναι διαολάκι», είπε χαρακτηριστικά, ενώ πρόσθεσε πως δεν είναι αυστηρός πατέρας, παρά μόνο αν πρόκειται για την καθαριότητα ή τα οικονομικά της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σχετικά με την σχέση της με τον Μάριο Καπότση, ο Λευτέρης Πανταζής εξέφρασε ανοιχτά την συμπάθειά του, ενώ δήλωσε επίσης: «Έχουμε ένα καταπληκτικό παιδί, εδώ και δύο χρόνια. Είναι και πρωταθλητής. Σίγουρα κάποια στιγμή θα ήθελα να τους παντρέψω και να μου κάνουν κανένα κουτσούβελο να τον κυνηγάμε στο σπίτι. Θα του απαγορεύσω βέβαια, να με λέει “παππού”, θα με λέει “Πανταζή”».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.