To Squid Game γίνεται πρόταση μόδας – Τα λευκά παπούτσια και η πράσινη φόρμα

To Squid Game γίνεται πρόταση μόδας – Τα λευκά παπούτσια και η πράσινη φόρμα

Η ζήτηση για τα λευκά Vans χωρίς κορδόνια αυξήθηκε κατά 7.800% μετά την πρεμιέρα του Squid Game στο Netflix.

Οι φανατικοί οπαδοί του NETFLIX έχουν ήδη παρακολουθήσει τη νέα σειρά φαινόμενο “SQUID GAME” ή αλλιώς “ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥ ΚΑΛΑΜΑΡΙΟΥ” και όσοι δεν την έχουν δει, την έχουν σίγουρα ακούσει αφού έγινε το απόλυτο hit της πλατφόρμας λίγες μόνο ημέρες μετά την έναρξη προβολής των επεισοδίων της.

Το κοινό δεν έχει παρακολουθήσει με μανία μόνο τα επεισόδια αλλά από ότι φαίνεται έχει παθιαστεί τόσο που έχει ακολουθήσει και τα fashion trends που αναδείχτηκαν μέσα από τη σειρά! Αυτά δεν είναι άλλα από την πράσινη cult φόρμα με τη λευκή ρίγα στο πλάι που φοράει η πλειοψηφία των πρωταγωνιστών μαζί με τα λευκά slip-on παπούτσια της εταιρίας VANS.

Ρεπορτάζ του Variety αναφέρει μάλιστα ότι το συγκεκριμένο στυλ φόρμας στο ίδιο χρώμα με αυτό που βλέπουμε να φοριέται στη σειρά μπήκε πολύ γρήγορα στη λίστα με τα best seller στη σελίδα του Amazon!

Επιπλέον στοιχεία από το ηλεκτρονικό κατάστημα The Sole Supplier, αποκαλύπτουν ότι και τα λευκά πάνινα Vans παπούτσια που εμφανίζονται στη σειρά έχουν σημειώσει άνοδο στις πωλήσεις τους κατά 7.800% μετά την πρεμιέρα της σειράς!

Τα συγκεκριμένα sneakers που είναι συνδεδεμένα με τους teenagers και την κουλτούρα των skaters αυτή τη στιγμή έχουν γίνει η πρώτη επιλογή σχεδόν σε όλο τον κόσμο και η εταιρία που δεν πιστεύει αυτό που έχει συμβεί έχει ήδη ξεκινήσει μεγάλη παραγωγή για να έχει διαθέσιμα σύντομα πολλά ακόμα κομμάτια για να καλύψει τη ζήτηση των αγοραστών!

Τέλος, στη διαδικτυακή πλατφόρμα αγορών, Lyst.com, οι αναζητήσεις για λευκά, πάνινα slip-on παπούτσια γενικότερα έχουν αυξηθεί κατά 97%.

Για όσους δεν έχουν παρακολουθήσει τη σειρά Squid Game να αναφέρουμε ότι πρόκειται για εννέα επεισόδια, όπου υπερχρεωμένοι πολίτες συμμετέχουν σε έναν παιχνίδι – διαγωνισμό με έπαθλο ένα μεγάλο χρηματικό ποσό. Οι 456 παίκτες που παίρνουν μέρος στο παιχνίδι αυτό επιβιβάζονται σε ένα βαν και το επόμενο πρωί ξυπνούν όλοι μαζί σε μία μεγάλη αίθουσα, φορώντας τις ίδιες πράσινες φόρμες και τα ίδια ολόλευκα slip-on και κάπως έτσι ξεκινάει η περιπέτεια στο καθηλωτικό θα λέγαμε κορεάτικο θρίλερ-δράμα!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τα παραπάνω στοιχεία δείχνουν πως η σειρά με την αναπάντεχη για πολλούς επιτυχία έχει αποκτήσει ένα παγκόσμιο, φανατικό κοινό που υιοθετεί με μανία το στυλ των παικτών στην καθημερινότητα του και όχι μόνο! Εν όψη της αμερικάνικης γιορτής Halloween που πλησιάζει και αγαπιέται από πολλές χώρες σε όλο τον πλανήτη, υποψιαζόμαστε ότι θα δούμε το συγκεκριμένο outfit να παίζει πολύ σαν πρώτη επιλογή μασκαρέματος!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.