ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Αρον άρον ρίχνει «αυλαία» το «Top Chef» – Δεν ικανοποίησε κανέναν

Αρον άρον ρίχνει «αυλαία» το «Top Chef» – Δεν ικανοποίησε κανέναν

Μέσα στον Οκτώβριο ο ΣΚΑΪ αναμένεται να ολοκληρώσει το Top Chef, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι ο τελικός του reality μαγειρικής θα προβληθεί την Πέμπτη 28 Οκτωβρίου.

Η χαμηλή τηλεθέαση του προγράμματος οδήγησε τον ΣΚΑΪ στην απόφαση να τελειώσει το Top Chef στο μίνιμουμ των επεισοδίων του format. Ο σταθμός αποφάσισε από κοινού με την Acun Medya την ολοκλήρωση του Top Chef, καθώς οι μετρήσεις της Nielsen δεν άφηναν πολλά περιθώρια.

Έτσι οι 15 παίκτες που μπήκαν αρχικά στο παιχνίδι παρέμειναν 15. Εξυπακούεται πως σε διαφορετική περίπτωση θα είχαν γίνει αρκετές προσθήκες και το reality θα συνεχιζόταν. Να σημειώσουμε πως οι αποχωρήσεις των παικτών και η απονομή του επάθλου θα γίνουν κανονικά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όπως μαθαίνουμε, ο ΣΚΑΪ είναι ευχαριστημένος από τη συνεργασία του με τους κριτές και από την τηλεοπτική τους παρουσία. Ωστόσο, οι χαμηλές επιδόσεις του παιχνιδιού στους πίνακες μετρήσεων ήταν καθοριστικές για την ημερομηνία του τέλους…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.