ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

H πρώτη οικειοθελής αποχώρηση στο GNTM – Δεν άντεξε την πίεση και το άγχος η παίκτρια

H πρώτη οικειοθελής αποχώρηση στο GNTM – Δεν άντεξε την πίεση και το άγχος η παίκτρια

Σαν “βόμβα” έσκασε η οικειοθελής αποχώρηση της Μελίνας από το σπίτι του GNTM, στο σημερινό επεισόδιο.

Συγκεκριμένα, τα υποψήφια μοντέλα του διαγωνισμού μπήκαν στο στούντιο για να κάνουν άλλη μια επαγγελματική φωτογράφιση όμως η Μελίνα ζήτησε να βγει για λίγο έξω από το χώρο.

Αμέσως επικράτησε αναστάτωση καθώς όλοι αναρωτήθηκε τι είχε συμβεί στην παίκτρια. Η Ζενεβιέβ Μαζαρί ανέλαβε να μιλήσει στην παίκτρια ώστε να δει τι έπαθε και γιατί ζήτησε να βγει από το στούντιο.

«Είναι κάτι που με βαραίνει πάρα πολύ και αναγκάζομαι να φύγω. Δεν μπορώ να διαχειριστώ το άγχος μου. Εδώ και δύο χρόνια δε μου έχει συμβεί, αλλά ο διαγωνισμός που δημιουργεί άγχος και πίεση και μου εμφανίστηκε ξανά. Με έπιασε ταχυκαρδία. Από τη στιγμή που δήλωσα πως θέλω να φύγω νιώθω πως μου έχει φύγει ένα μεγάλο άγχος. Είναι το σωστό timing. Πρέπει να φύγω και να το αντιμετωπίσω» είπε το νεαρό μοντέλο στη Ζενεβιέβ Μαζαρί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μετά την συζήτηση τους, οι δυο τους επέστρεψαν στο στούντιο και η Ζενεβιέβ Μαζαρί ανακοίνωσε πως η Μελίνα αποχωρεί από το GNTM 4 για λόγους υγείας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.