ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Τι συμβαίνει με Μ.Ηλιάκη και Ν.Μουτσινά; – «Δεν θα πήγαινα στην εκπομπή του Νίκου»

Τι συμβαίνει με Μ.Ηλιάκη και Ν.Μουτσινά; – «Δεν θα πήγαινα στην εκπομπή του Νίκου»

Η Μαρία Ηλιάκη εμφανίστηκε σε τηλεοπτική εκπομπή και μίλησε για την σχέση της με το Νίκο Μουτσινά, ενώ τόνισε ότι δεν θα πάει ως καλεσμένη στην εκπομπή του.

Συγκεκριμένα, η Μαρία Ηλιάκη μίλησε στην Ελεονώρα Μελέτη και στον Κώστα Τσούρο και ανέφερε πως, «με την Κατερίνα Καινούργιου και τον Νίκο Μουτσινά είχαμε απομακρυνθεί. Δεν έπαιξε ρόλο το ότι κόπηκε το Ξαναδέστε τους. Με την Κατερίνα είχε γίνει μια παρεξήγηση, η οποία διογκώθηκε από τρίτους. Με τον Νίκο δεν θέλω να μιλήσω, είμαι απομακρυσμένοι, αλλά καλά όλα».

Η Μαρία Ηλιάκη συνέχισε: «Με την Κατερίνα τα ξαναβρήκαμε γιατί με το που έμεινα έγκυος έβαζε τα κλάματα. Μου έστειλε ένα μήνυμα και ήταν πολύ γλυκό εκ μέρους της, μου έστειλε και δώρο στην Ελβετία. Ο Νίκος δεν μου έστειλε ούτε μήνυμα ούτε δώρο, παρέμεινε η… επικοινωνία μέσω τηλεόρασης, δεν είχαμε κάτι άλλο. Δεν θέλω να τον πάρω τηλέφωνο. Γιατί να τον πάρω; Αυτός πρέπει να πάρει».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τέλος, επισήμανε πως οι σχέσεις της με το Νίκο Μουτσινά δεν περνούν και την καλύτερη φάση τους ενώ έθεσε «βέτο» στο να παρευρεθεί στην εκπομπή του «Καλό Μεσημεράκι»: «Αν με καλέσει στην εκπομπή του δεν θα πάω. Με καλεί, αλλά δεν θέλω να πάω. Κάποια στιγμή θα πάω, αλλά τώρα δεν θέλω. Είναι περίεργο να βρεθούμε σε έναν τηλεοπτικό αέρα μετά από τόσα χρόνια που έχουμε να μιλήσουμε. Κάποια στιγμή θα βρεθούμε από κοντά οι δυο μας, θα τα πούμε και μετά θα πάω».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.