ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Squid Game: Η απάντηση του σκηνοθέτη στα σενάρια για δεύτερη σεζόν

Squid Game: Η απάντηση του σκηνοθέτη στα σενάρια για δεύτερη σεζόν

Πάρα πολλές είναι οι θεωρίες που έχουν κυκλοφορήσει το τελευταίο χρονικό διάστημα για την συνέχεια του Squid Game στη δεύτερη σεζόν.

Οι θεατές αναφέρονται σε στοιχεία της πλοκής, όπως είναι η θεωρία για το παιχνίδι με την κόκκινη και μπλε κάρτα και τους παίκτες ή τους φρουρούς.

Απάντηση σε αυτά τα ερωτήματα, έδωσε ο σκηνοθέτης Hwang Dong-hyuk σε συνέντευξή του.

Όπως αναφέρει το Forbes, υπάρχει μία θεωρία που λέει ότι ανάλογα με το χρώμα της κάρτας που θα επιλέξει κάποιος στο παιχνίδι με τα χρήματα και τα χαστούκια στο μετρό, καταλήγουν να έχουν το ρόλο του παίκτη (αν διαλέξουν την μπλε) ή του φρουρού με την χαρακτηριστική κόκκινη στολή, εφόσον επιλέξουν την κόκκινη.

Τι λέει όμως ο πλέον κατάλληλος για αυτό; Ο σκηνοθέτης αναφέρει χαρακτηριστικά πως «κάποιοι τηλεθεατές έχουν σίγουρα πιο δημιουργικό μυαλό από εμένα. Όχι, δεν ισχύει αυτή η θεωρία. Η επιλογή της κόκκινης ή της μπλε κάρτας, προέρχεται από ένα παλιό παραμύθι για ένα φάντασμα στην τουαλέτα που πρόσφερε στα άτομα κόκκινα ή μπλε χαρτομάντηλα αλλά ανεξάρτητα ποιο επέλεγαν, τα φαντάσματα θα σκότωναν το συγκεκριμένο άτομο.

Οπότε ανεξάρτητα, τι θα επιλέξει το άτομο, θα γίνει παίκτης και -κατά μεγάλη πιθανότητα- θα πεθάνει κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού».

Ο Hwang Dong-hyuk, αναφέρει επίσης ότι ενδεχομένως να μάθουμε περισσότερα πράγματα για τους φρουρούς και την «άλλη πλευρά» του παιχνιδιού σε δεύτερη σεζόν. Όπως δηλώνει ο σκηνοθέτης, θέλει να μιλήσει περισσότερο για τον «Εκπρόσωπο», τον πρώην αστυνομικό που βοηθά στην πραγματοποίηση του παιχνιδιού για τις «διασημότητες».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Εάν υπάρξει συνέχεια, θα μπορούσε να αφορά την ιστορία του “Εκπροσώπου” (ενός πρώην αστυνομικού που επιβλέπει το παιχνίδι). Θεωρώ πως το ζήτημα με τους αστυνομικούς, δεν είναι ένα ζήτημα μόνο της Κορέας. Ήταν ένα ζήτημα που ήθελα να αναδείξω. Ίσως στην δεύτερη σεζόν, να μπορέσω να μιλήσω περισσότερο για αυτό».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.