ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Λευτέρης Πετρούνιας: Θύελλα αντιδράσεων με δήλωσή του για το #metoo (φώτο)

Λευτέρης Πετρούνιας: Θύελλα αντιδράσεων με δήλωσή του για το #metoo (φώτο)

Μία δήλωση του Λευτέρη Πετρούνια σχετικά με το Ελληνικό #metoo ήταν αρκετή για να ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων. Συγκεκριμένα, σχολίασε τις καταγγελίες περί σεξουαλικής κακοποίησης που έχουν γίνει στον χώρο του αθλητισμού.

Τι δήλωσε ο Ολυμπιονίκης:

«Ο πρωταθλητισμός είναι ένας πολύ σκληρός κλάδος. Από εκεί και πέρα, εάν υπήρξαν, εάν, γιατί δεν έχω δει κάτι, εάν υπήρξαν μεμονωμένα περιστατικά, λυπάμαι πολύ.

Όμως, δεν έχω δει κάποιον αθλητή που βρίσκεται στην επιφάνεια και έχει τα φώτα πάνω και έχει καταφέρει τους στόχους να τους υλοποιήσει, δεν έχει τέτοιο back up ή τέτοιου είδους παράπονο, ό,τι κι αν σημαίνει αυτό».

Σχολιάζοντας τις δηλώσεις του αθλητή, η ομάδα του Πρωινό ΑΝΤ1 χαρακτήρισε την δήλωση ατυχή.

«Είναι μια ατυχής δήλωση, ελπίζω να είναι επιπόλαιη η δήλωσή του. Η Σοφία Μπεκατώρου που έκανε καταγγελία είναι σπουδαία», τόνισε ο Βαγγέλης Περρής.

Κι ενώ ο Γιώργος Λιάγκας προσπάθησε να στηρίξει τον Πετρούνια τονίζοντας πως μάλλον κάτι άλλο ήθελε να πει αλλά ήταν διατυπωμένο με λάθος τρόπο, η Φαίη Σκορδά τόνισε:

«Η τοποθέτησή του είναι λάθος από το ξεκίνημά της», τόνισε η Φαίη.

Οι δηλώσεις του Πετρούνια ξεσήκωσαν αντιδράσεις και στο Twitter όπου για πρώτη φορά ο πρωταθλητής γίνεται τάση με αρνητικό πρόσημο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.