ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Όταν δεν έχεις τι να κάνεις τυλίγεσαι με… αλουμινόχαρτο – Απίθανα πράγματα στο Big Brother (βίντεο)

Όταν δεν έχεις τι να κάνεις τυλίγεσαι με… αλουμινόχαρτο – Απίθανα πράγματα στο Big Brother (βίντεο)

Στο Big Brother ο χρόνος ορίζεται λίγο διαφορετικά σε σχέση με τα άλλα ριάλιτι, καθώς σταματά και το να κοιτάζεις το ταβάνι φαίνεται πολύ επικοδομητικό.

Με άλλα λόγια, η ανία πρέπει να αγγίζει νέα επίπεδα.

Και η Ευδοκία μας επιβεβαιώνει ότι κάπως έτσι πρέπει να είναι τα πράγματα, αφού για να σκοτώσει λίγο από τον – ξαφνικά ατέλειωτο – ελεύθερο χρόνο της, πήρε το αλουμινόχαρτο και έφτιαξε μια ολόκληρη στολή, που κάλυπτε όλο το σώμα της από τα πόδια ως το κεφάλι.

Απολύτως κατανοητό μας φαίνεται εμάς.

Εξάλλου, η δήλωσή της στην κάμερα του Μεγάλου Αδερφού ήταν χαρακτηριστική:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Βαριέμαι και θέλω να κάνω κάτι. Ψάχνω για κάποια απασχόληση, αλλά δεν βρίσκω τίποτα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.