ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: «Μόλις ολοκληρωθούν οι διαδικασίες θα σου πω αν δικαιώθηκα»

Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: «Μόλις ολοκληρωθούν οι διαδικασίες θα σου πω αν δικαιώθηκα»

Η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους κατήγγειλε τον Πέτρο Φιλιππίδη για σεξουαλική παρενόχληση, όταν ξεκίνησε το κίνημα #metoo στην Ελλάδα.

Η ηθοποιός μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή και απάντησε στην ερώτηση της Ναταλίας Γερμανού για το αν νιώθει δικαιωμένη μετά την προφυλάκιση του Πέτρου Φιλιππίδη.

Η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους είπε: «Νομίζω ότι είναι πάρα πολύ νωρίς για να χρησιμοποιηθεί αυτή η λέξη (η δικαίωση). Πρέπει να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες και τότε θα μπορέσω να σου απαντήσω».

Ο Φάνης στάθηκε βράχος

Η ηθοποιός είχε μιλήσει πρόσφατα στην εκπομπή Πάμε Δανάη όπου είχε εκμυστηρευτεί την δυσκολία που είχε στο να προβεί στην καταγγελία εναντίον του Πέτρου Φιλιππίδη

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Σε ό,τι αφορά το #metoo και την απόφαση μου να μιλήσω, υπήρχε και η δύσκολη παράμετρος της οικογένειας και των παιδιών… Από στη στιγμή που υπάρχει μια οικογένεια, οφείλεις να σκεφτείς τα πράγματα και μια και δυο και τρεις φορές και να πάρεις φυσικά και τη γνώμη τους. Ο Φάνης σε όλη αυτή τη διαδικασία ήταν βράχος…».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.