ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Επιμένει η Β.Μπάρμπα: «Δεν αλλάζω την άποψή μου για τον Π.Φιλιππίδη »

Επιμένει η Β.Μπάρμπα: «Δεν αλλάζω την άποψή μου για τον Π.Φιλιππίδη »

Η Βάνα Μπάρμπα εμφανίστηκε σε τηλεοπτική εκπομπή και ξεκαθάρισε ότι δεν έχει καμία διάθεση να ανακατασκευάσει τις δηλώσεις της για τον Πέτρο Φιλιππίδη.

Η ηθοποιός δεν θα μπορούσε να μην ερωτηθεί για όσα έχει υποστηρίξει αναφορικά με τον Πέτρο Φιλιππίδη και τις αποκαλύψεις για το ελληνικό #MeToo που πυροδότησαν θύελλα αντιδράσεων, καθώς πολλοί την κατηγόρησαν ότι τον υπερασπίζεται.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στους έρωτές της ζωής της, αποκαλύπτοντας ωστόσο πως έχει αγαπήσει μόνο μια φορά, ενώ παραδέχθηκε ότι εκείνη έφευγε από σχέσεις γιατί ήταν κακομαθημένη.

Όσον αφορά στις δηλώσεις που έχει κάνει για τον Πέτρο Φιλιππίδη υποστήριξε:

«Θα πω αυτό που είπε πρόσφατα ο κ. Μπέζος. Όταν ένας άνθρωπος είναι στα κάτω του, καλό είναι να μην λέμε τίποτα. Όποιος περνά τον δικό του Γολγοθά, καλό είναι να σιωπούμε μέχρι να βγει το πόρισμα για να μιλήσουμε. Εμένα αυτή είναι η άποψή μου και δεν αλλάζει. Θα κρατήσω, όσο μπορώ, μια σιωπή».

Ισχυρίστηκε μάλιστα ότι δεν είχε ακούσει ποτέ κάτι, αλλά γνώριζε πως υπήρχαν στον χώρο.

«Και πιο παλιά πάντα υπήρχαν οι άντρες που μας έβλεπαν ερωτικά και πάντα υπάρχει αυτό της εξουσίας και του θύματος με τον θύτη. Καμία φορά αλλάζει και δεν ξέρεις ποιος είναι το θύμα και ποιος ο θύτης. Είναι περίεργο», πρόσθεσε.

Ερωτηθείσα, δε, για το αν έχει δεχτεί η ίδια σεξουαλική παρενόχληση, αποκάλυψε:

«Βεβαίως κι έχω δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση αλλά επειδή ήμουν παιδί της επαρχίας, δεν υπήρχε περίπτωση να μην το χτυπήσω εκείνη την ώρα. Μάλιστα ένας μεγάλος παραγωγός που πήγε να μου δώσει δουλειά, με κοιτούσε στο μπούστο και σηκώθηκα κι έφυγα, λέγοντάς του να με κοιτά στα μάτια».

Εξήγησε μάλιστα πως «δεν είναι αυτό που λένε Βάνα εσύ είσαι μάγκας. Κι εγώ μικρή ήμουν τότε», ενώ έδωσε τη δική της συμβουλή στις άλλες γυναίκες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Κάθε γυναίκα να παίρνει τη δύναμη της ψυχής της στα χέρια της και να αντιμετωπίσει την κατάσταση. Να μην αφήσει τον χρόνο να την βλάψει. Αυτή είναι η δική μου συμβουλή, μετά από τόσα χρόνια. Εμείς δηλαδή τι κάναμε; Ζούσαμε στη χλιδή; Αλλά δεν υπήρχε περίπτωση να αφήσουμε τον άλλον. Την ίδια στιγμή ύψωσε το ανάστημά σου και μην φοβηθείς τίποτα και κανένα», κατέληξε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.