ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Νέο ειδύλλιο στην σόουμπιζ – Κάτι… τρέχει ανάμεσα στην Βιολέτα από το Big Brother και τον Γ.Σπαλιάρα

Νέο ειδύλλιο στην σόουμπιζ – Κάτι… τρέχει ανάμεσα στην Βιολέτα από το Big Brother και τον Γ.Σπαλιάρα

Η Βιολέτα Αρεστή που έγινε γνωστή από το Big Brother προχώρησε σε αποκαλυπτικές δηλώσεις σχετικά με την προσωπική της ζωή και μάλιστα, αφορούν τον Γιάννη Σπαλιάρα

Η πρώην παίκτρια του Big Brother δήλωσε πως εκείνη και το γνωστό μοντέλο συνδέει μία σχέση, παραπάνω από φιλική.

Όπως είπε χαρακτηριστικά: «Με τον Γιάννη Σπαλιάρα γνωριστήκαμε διαδικτυακά. Υπήρξε κάποιο φλερτ, όχι κάτι σοβαρό όμως, και θεωρώ ότι υπάρχει ακόμα. Έχουμε επικοινωνία, δηλαδή βρισκόμαστε, οπότε θα μπορούσα να πω ότι είναι σε ένα φιλικό επίπεδο με μια ερωτική πινελιά. Εννοείται, ότι θα ήθελα να κάνω σχέση μαζί του».

Ο Γιάννης Σπαλιάρας με την σειρά του παραχώρησε κι εκείνος κάποιες δηλώσεις και μάλιστα, ανέφερε πως δεν έχει κάποια σχέση αυτή την περίοδο. «Δεν έχω κάποια σχέση. Συνήθως, όταν έχω, φαίνεται».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σχετικά με το φλερτ του με την Βιολέτα, απάντησε: «Μάλιστα, ναι, ωραία. Τι να πω εγώ; Αφού το λέει η Βιολέτα, ό,τι πει η Βιολέτα. Βιολέτα μου, έτσι είναι αυτά».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.