ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Αυτή είναι η νικήτρια του Top Chef – Κέρδισε 100.000 ευρώ

Αυτή είναι η νικήτρια του Top Chef – Κέρδισε 100.000 ευρώ

Για τελευταία φορά μαγείρεψαν στην κουζίνα του Top Chef οι πέντε φιναλίστ, με την Ειρήνη Γιωργουδιού να είναι η μεγάλη νικήτρια.

Η Αγάπη, η Ειρήνη, ο Λευτέρης, η Μαρίνα και ο Στάθης διεκδίκησαν το έπαθλο των 100.000 ευρώ στο επεισόδιο που προβλήθηκε το βράδυ της Πέμπτης (28/10) στον ΣΚΑΪ.

Έτσι, μέσα από έναν μαγειρικό… μαραθώνιο έπρεπε να αναδειχθεί ο ένας νικητής. Στην μεγάλη στιγμή του τελικού οι δύο υποψήφιοι Top Chef είχαν στη διάθεσή τους τρεις ώρες για να κάνουν το όνειρό τους πραγματικότητα.

Όπως ανακοίνωσαν οι κριτές ο νικητής του Top Chef που κέρδισε το μεγάλο έπαθλο των 100.000 ευρώ είναι γένους θηλυκού και πρόκειται για την Ειρήνη Γιωργουδιού.

Ποια είναι η Ειρήνη Γιωργουδιού

Όπως ανέφερε το βιογραφικό της όταν μπήκε στο παιχνίδι, η Ειρήνη Γιωργουδιού είναι 26 ετών και κατάγεται από τη Ρόδο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η μεγάλη της αδυναμία είναι τα θαλασσινά καθώς έχει πατέρα ψαρά. Όνειρό της είναι να μαγειρέψει στις μεγαλύτερες κουζίνες του κόσμου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.