ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Γ.Βαλτινός: «Να καθαρίσει ο χώρος μας – Δεν επέτρεπα ποτέ περίεργες συμπεριφορές στους θίασούς μου»

Γ.Βαλτινός: «Να καθαρίσει ο χώρος μας – Δεν επέτρεπα ποτέ περίεργες συμπεριφορές στους θίασούς μου»

Ο Γρηγόρης Βαλτινός πήρε θέση για το κίνημα metoo, ενώ δεν διστάζει να παραδεχτεί ότι πολλές φορές δεν ήταν κοντά στα παιδιά του λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.

«Πολλές φορές τα παιδιά μου αρρώσταιναν και δεν ήμουν κοντά τους, γιατί έλειπα σε περιοδείες», είπε μεταξύ άλλων.

Για το metoo, ο ηθοποιός ήταν ξεκάθαρος σχετικά με όλα όσα έχουν συμβεί στον χώρο του θεάτρου. « Δεν επέτρεπα ποτέ περίεργες συμπεριφορές στους θίασούς μου. Αν υπήρχε κάτι παρόμοιο, είχε τελειώσει στο ίδιο λεπτό. Mας έχει γεμίσει θλίψη στο θέατρο. Πιστεύω ότι η θυσία κάποιων ανθρώπων που βγήκαν μπροστά και μίλησαν θα καθαρίσει ο χώρος».

Το θέατρο, η τηλεόραση και η αποκάλυψη για τον ρόλο του Κωνσταντίνου Μαρκορά

«Δεν κάνω τηλεόραση ασχολούμαι με το θέατρο – Εκεί είναι το γήπεδό μου», δήλωσε σχετικά με την αποχή του από την τηλεόραση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Γρηγόρης Βαλτινός αναφέρθηκε επίσης και στον ρόλο του «Κωνσταντίνου Μαρκορά» στη σειρά «Δύο Ξένοι», ενώ ξεκαθάρισε πως δεν είχε αναφέρει ποτέ ότι του είχε προταθεί ο ρόλος. «Αυτά τα είπαν κάποιοι άλλοι, εγώ δε θα μιλήσω ποτέ για ρόλους που δεν δέχτηκα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.