Το μυστικό για να έχετε πάντα φρέσκα αρωματικά βότανα για την μαγειρική σας (βίντεο)

Έτοιμα για χρήση στο λεπτό για κάθε γεύμα σας

Το μυστικό για να έχετε πάντα φρέσκα αρωματικά βότανα για την μαγειρική σας (βίντεο)

Υπάρχει ένα απλό κόλπο για να διατηρείτε τα αρωματικά βότανα ώστε να είναι στη διάθεσή σας όποτε τα χρειάζεστε.

Ο λογαριασμός στο Instagram seedandsproutco μοιράστηκε πρόσφατα ένα πανέξυπνο κόλπο για την κατάψυξη των βοτάνων, αποκαλύπτοντας πως οποιοσδήποτε μπορεί να πετύχει εξαιρετικά αποτελέσματα ακολουθώντας την απλή διαδικασία.

Το κόλπο για αρωματικά βότανα στη στιγμή

Αρχικά, η γυναίκα πλένει τα βότανά της, πριν τοποθετήσει τα φρέσκα φύλλα σε παγοθήκες. Όπως λέει, μπορείτε να τα βάλετε ολόκληρα ή και να τα ψιλοκόψετε, προτού τα βάλετε στις θήκες αυτές.

Στη συνέχεια, αφού τα βάλει μέσα, τα καλύπτει με ελαιόλαδο και τοποθετεί την παγοκυψέλη στην κατάψυξη. Μόλις παγώσουν, μπορείτε να τα βγάλετε από την παγοθήκη και να τα βάλετε σε ένα δοχείο ασφαλές για την κατάψυξη.

Κάθε φορά, λοιπόν που χρειάζεστε μαϊντανό, δυόσμο, άνιθο, βασιλικό ή κάποιο άλλο αρωματικό βότανο, βγάζετε από την κατάψυξη ένα ή περισσότερα «παγάκια», τα ζεσταίνετε και έχετε τη βάση για το επόμενο γεύμα σας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το βίντεο έγινε γρήγορα viral, με πολλούς να γράφουν πως το λάτρεψαν και πως το βρίσκουν εξαιρετική ιδέα. Η συγκεκριμένη ιστοσελίδα είναι ένα διαδικτυακό κατάστημα λιανικής πώλησης λαχανικών, δημοφιλές στους vegans και στους περιβαλλοντικά συνειδητοποιημένους Αυστραλούς. Ο λογαριασμός του καταστήματος στο Instagram ενημερώνεται συνεχώς με εύχρηστα, φιλικά προς το περιβάλλον κόλπα και συνταγές.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.