ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Θρύλο οι Έλληνες! Θρήνο οι Ιταλοί!

Ι.Παπουτσή για Τ.Ξιαρχό: «Καταδικάζω τη συμπεριφορά και τα λόγια του -Tα κάνει όλα λάθος»

Όσα είπε για τον συγκάτοικό της

Ι.Παπουτσή για Τ.Ξιαρχό: «Καταδικάζω τη συμπεριφορά και τα λόγια του -Tα κάνει όλα λάθος»

Η Ίριδα Παπουτσή αποτελεί ένα από τα πρόσωπα από το στενό φιλικό περιβάλλον του Τάσου Ξιαρχό, την οποία γνωρίσαμε μέσα από την συμμετοχή της στο GNTM.

H νεαρή χορεύτρια, που βρισκόταν στο εξωτερικό όταν προκλήθηκε όλος αυτός ο ντόρος γύρω από το όνομα του χορευτή, μίλησε σε εκπομπή και αποκάλυψε την κατάσταση την οποία βρήκε τον πολύ καλό της φίλο, ερχόμενη στην Ελλάδα.

«Δεν είμαι πολύ καλά. Δύσκολη ημέρα, είμαι πολύ στενοχωρημένη, πολύ προβληματισμένη. Δεν ξέρω τι να κάνω με τον Τάσο. Εγώ γύρισα χθες το βράδυ από το Παρίσι και πήγα κατευθείαν στο νοσοκομείο για να τον βρω. Τον βρήκα σε μία κατάσταση, χάλια. Έκλαιγε, προσπάθησα να του μιλήσω γιατί δεν ήξερα γιατί συνέβη όλο αυτό.

Τον ρώτησα γιατί το είπε όλο αυτό, δε μπορούσα να βγάλω συνεννόηση, έτσι όπως ήταν σε κατάσταση σοκ. Δε ξέρω γιατί το κάνει, είναι ένα παιδί με ιδιαίτερο και περίεργο χιούμορ. Είναι πολύ άσχημο αυτό, κάνει πολύ κακό στην εικόνα του. Θέλω πάρα πολύ να τον βοηθήσω. Έχει γίνει ό,τι έχει γίνει. Η μόνη λύση είναι ή να τον σταυρώσουμε ή να τον βοηθήσουμε. Εγώ αυτό που θέλω, επειδή τον αγαπάω, είναι να τον βοηθήσω», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Πήγα στο σπίτι, να αφήσω τα πράγματά μου, δεν τον βρήκα στο σπίτι, τίποτα. Σημαίνει ότι δεν ήταν στο σπίτι, δεν ξέρω που είναι, που ήταν, πώς δραπέτευσε, δεν ξέρω τι περνάει… Όλες οι συνέπειες που τραβάει τώρα, καλά κάνει και τις παθαίνει για να βάλει λίγο μυαλό.

Ο Τάσος Ξιαρχό, όταν χρησιμοποιεί το Instagram, θα πρέπει να κάνει τον κόσμο να περνάει καλά και όχι να τον στενοχωρεί. Καταδικάζω τη συμπεριφορά και τα λόγια του. Είναι κατρακύλα, τα κάνει όλα λάθος, και χρειάζεται βοήθεια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Γιατί ρε Τάσο; Γιατί; Γιατί; Πρέπει λίγο να μάθει να κλείνει το στόμα του. Είναι κάτι που δε θα του άρεσε να του το κάνουν, θέλω να γίνει καλά ψυχολογικά», είπε στην συνέχεια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.