ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Πήρε εξιτήριο ο Τ.Ξιαρχό – Ο λόγος που διέγραψε τις αναρτήσεις του στο Instagram

Αναφέρθηκε σε μία... νέα αρχή

Πήρε εξιτήριο ο Τ.Ξιαρχό – Ο λόγος που διέγραψε τις αναρτήσεις του στο Instagram

Για ακόμη μία μέρα στο επίκεντρο βρίσκεται ο Τάσος Ξιαρχό μετά τα απρεπή σχόλια για τα κιλά μιας άγνωστης γυναίκας σε ένα εστιατόριο.

Ο γνωστός χορευτής και χορογράφος χρειάστηκε μάλιστα να νοσηλευτεί στο νοσοκομείο, από το οποίο πήρε εξιτήριο χθες, Πέμπτη (04/11).

Ο χορευτής αποκάλυψε τον λόγο που έσβησε όλες τι αναρτήσεις του από το Instagram εκτός από μία: αυτήν που κάνει τη χορογραφία στο νέο τραγούδι της Natasha Kay, «Nights».

«Θεώρησα ότι είναι μια πολύ ωραία αρχή, να μηδενίσω το προφίλ μου. Να έχω μόνο την τελευταία μου ανάρτηση. Και επειδή είχα κάποια posts με ανθρώπους που είπαν κάποια πράγματα για εμένα ή ήταν αναμνήσεις που δεν ήθελα να έχω, είπα να τα σβήσω όλα και να ξεκινήσω από την αρχή που να μην μου θυμίζει το παρελθόν. Δεν είναι κάτι σημαντικό, ήταν κάτι της στιγμής», ανέφερε.

Ερωτηθείς αν αισθάνθηκε πως κάποιοι φίλοι του τον πρόδωσαν, δεν θέλησε πει «κάτι παραπάνω», αλλά ήθελε να τα σβήσει για να νιώσει «ανακούφιση».

«Κάνω ένα ωραίο ξεκαθάρισμα για να μπορέσω να έχω και εγώ το μυαλό μου καθαρό, να πορευτώ από αύριο και να ξεκινήσω και πάλι να διορθώσω τα λάθη μου. Να δω τι είναι σωστό και τι όχι», είπε.

Σύμφωνα ωστόσο με την εκπομπή, ο Ξιαρχό φέρεται να αισθάνθηκε «προδομένος» από κάποιους πρώην πλέον «φίλους» του για τα σχόλια που έκαναν γι΄ αυτόν τις τελευταίες ημέρες, με αποτέλεσμα να θέλει έτσι να τους «διαγράψει» από τη ζωή του…

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όσον αφορά στην κατάσταση της υγείας του, ανέφερε πως πλέον είναι πολύ καλά και έχει ξεπεράσει την περιπέτειά του, ενώ έπρεπε να κάτσει στο νοσοκομείο προκειμένου να κάνει εξετάσεις για να διαπιστωθεί αν επηρεάστηκε η λειτουργία ζωτικών οργάνων του από την απόπειρα αυτοκτονίας που φέρεται να έκανε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.