ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Η Σ.Βόσου μιλά για το πρόβλημα υγείας της: «Έφτασα ακόμη και 37 κιλά»

Τι είπε η γνωστή τραγουδίστρια

Η Σ.Βόσου μιλά για το πρόβλημα υγείας της: «Έφτασα ακόμη και 37 κιλά»

Για πρώτη φορά η Σοφία Βόσσου μίλησε για τις δύσκολες στιγμές που έζησε και για τα προβλήματα υγείας που αντιμετώπισε.

Η τραγουδίστρια εμφανίστηκε κρατώντας ένα μπαστούνι για να τη βοηθά στο περπάτημα και έχοντας ξεπεράσει τα προβλήματα, ανανεωμένη, μίλησε για όλα όσα βίωσε.

«Κάνω ένα χειρουργείο για μια διάνοιξη. Πάει καλά. Σε λίγες μέρες μου κάνει διάτρηση στο στομάχι. Ξαναμπαίνω χειρουργείο, πάει καλά και βγαίνει ένα συρίγγιο το οποίο ένα χρόνο κατικώθηκε. Ιατρικό παράδοξο κανονικά. Να μην κλείνει ενάμιση χρόνο. Τρεφόμουν με παρεντερικές και έφτασα 37 κιλά. Μου δόθηκε μια ορμόνη για να σταματήσει το συρίγγιο και αλλοιώθηκε η γεύση μου και δεν μπορούσα να φάω. Μου άνοιξαν στην κεντρική φλέβα και τρεφόμουν. Ήμουν μπες βγες στο νοσοκομείο. Έμπαινα 30-40 μέρες και μετά έμενα σπίτι. Αλλά παράλληλα έκανα πράγματα. Ήμουν 37-38 κιλά παραμονές Χριστουγέννων και φώναξα τους φίλους μου στο σπίτι και φάγαμε όλοι μαζί -εγώ δεν έτρωγα», αποκάλυψε η Σοφία Βόσσου.

«Κάποια στιγμή το συρίγγιο άρχισε και έκλεινε. Πάνω που γίνομαι καλά, είχα αρχίσει να παίρνω και τα κιλά μου, το σκυλάκι μου που έχει μεγαλώσει και της φεύγουν τα τσισάκια της, ξυπνάω ένα πρωί, πάω να κατέβω ένα σκαλοπατάκι, πατάω πάνω, γλιστράω, πέφτω και κάνει κρακ το πόδι. Παθαίνω συντριπτικό κάταγμα μηριαίου και γόνατο. Πήγα με τον ένα γοφό σέρνοντας μέχρι το τηλέφωνο. Ήρθαν και με πήραν, πέντε ώρες χειρουργείο. Τώρα είμαι στη φάση της αποκατάστασης», είπε η Σοφία Βόσσου περιγράφοντας το ατύχημά της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Τώρα είμαι 58 κιλά», σημείωσε η Σοφία Βόσσου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.