ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

O N.Κοκλώνης διαψεύδει: «Η Κατερίνα δεν έχει χωρίσει με τον Τσαγκρίδη»

Μίλησε για την σχέση της καλής του φίλης

O N.Κοκλώνης διαψεύδει: «Η Κατερίνα δεν έχει χωρίσει με τον Τσαγκρίδη»

Ο Νίκος Κοκλώνης μίλησε για την κλοπή στο καμαρίνι του και για την σχέση της Κατερίνας Καινούργιου.

Γι’ αυτό το δυσάρεστο γεγονός μίλησε ο γνωστός επιχειρηματίας σε τηλεοπτική εκπομπή, αποκαλύπτοντας πως «έγινε διάρρηξη από την πίσω πόρτα. Μου έκλεψαν προσωπικά είδη, αρώματα κι έναν υπολογιστή. Πήγε η αστυνομία, ο χώρος ήταν ασφαλισμένος αλλά όχι τα αντικείμενα».

Όσον αφορά το εξώδικο που έστειλε ο Ατζούν Ιλιτζαλί στον James Καφετζή, επειδή, όπως ισχυρίζεται, με την συμμετοχή του στο J2US, καταπάτησε τους όρους του συμβολαίου του, ο παρουσιαστής του show εξήγησε ότι: «Έστειλε ο Ατζούν εξώδικο και απαγόρευσε στον James να συμμετέχει. Το ανέλαβε το νομικό μας τμήμα».

Στο προηγούμενο live του φαντασμαγορικού show είδαμε την Μαρία Μπακοδήμου να βαθμολογεί με «0» την προσπάθεια της Μάρας Μεϊμαρίδη και του Stan.

H βαθμολογία αυτή ωστόσο φάνηκε να μην ενοχλεί την συγγραφέα αφού σε δηλώσεις που έκανε στην εκπομπή «Open Weekend», υποστήριξε πως ο καθένας μπορεί να βαθμολογεί όπως θέλει.

Ωστόσο ο Νίκος Κοκλώνης αποκάλυψε πως: «Μου είπε έπρεπε να δείξω ότι με ενόχλησε η Μαρία Μπακοδήμου. Η Μάρα έκλαψε με το “0”».

Τέλος για τις φήμες που θέλουν να έχει χωρίσει η Κατερίνα Καινούργιου με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη, δήλωσε:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Κι εγώ όταν χώρισα η Κατερίνα ήταν δίπλα μου, αν ποτέ χωρίσει η Κατερίνα και εγώ θα είμαι δίπλα της. Έτσι είναι οι σχέσεις, τσακώνεσαι κα τα ξαναβρίσκεις. Aντε λίγο μετά πάλι. Δεν πιστεύω ότι η Κατερίνα έχει χωρίσει. Επειδή η Κατερίνα είναι ένας αυθόρμητος και καθαρός άνθρωπος ότι νιώθει το βγάζει. Όπως κάνω εγώ με τα τραγούδια μου έτσι κάνει και εκείνη, στέλνει μηνύματα στον Φίλιππο από την εκπομπή».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.