ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Επέστρεψε στην εκπομπή της η Κ.Καραβάτου – Τα πρώτα της λόγια για την απώλεια

Τι είπε για την μητέρα της

Επέστρεψε στην εκπομπή της η Κ.Καραβάτου – Τα πρώτα της λόγια για την απώλεια

H Κατερίνα Καραβάτου άφησε στην άκρη την απώλεια της μητέρα της και επέστρεψε στην τηλεοπτική της εκπομπή.

Μια εβδομάδα μετά τον θάνατο της πολυαγαπημένης της μητέρας, η παρουσιάστρια εμφανώς συγκινημένη και φορώντας μαύρα, καλησπέρισε το τηλεοπτικό κοινό μέσα από τη συχνότητα του Mega.

«Καλό μεσημέρι σε όλους. Όπως αντιλαμβάνεστε για μένα αυτές οι στιγμές οι πρώτες είναι πολύ αμήχανες. Από το προηγούμενο Σάββατο έχει αλλάξει η ζωή μου πολύ δραματικά. Απόλυτα βασικά. Οπότε είμαι σε αυτή την κατάσταση.

Αισθάνομαι πολύ τυχερή γιατί μπόρεσα να έχω τη μαμά μου διπλά μου μέχρι το προηγούμενο Σάββατο περίπου τέτοια ώρα. Το λέω πως είμαι τυχερή, γιατί η μαμά μου είχε χάσει τη μαμά της όταν ήταν 5 χρονών. Οπότε για μένα αυτό είναι πολύ σημαντικό πράγμα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Επίσης αισθάνομαι πολύ τυχερή για όλη αυτή την αγάπη που έλαβα από εσάς και τον σταθμό μου. Είναι μεγάλη χαρά να επιστρέφω εδώ. Θυμάμαι το προηγούμενο Σάββατο είπα πως είμαστε εδώ για να ξεχαστούμε, αλλά να μην ξεχάσουμε. Είναι περίπου το ίδιο πράγμα που αισθάνομαι αυτή τη στιγμή. Ίσα-ίσα μου κάνει καλό που είμαι εδώ για να είμαστε όλοι μαζί παρέα. Να σας ευχαριστήσω για μία ακόμη φορά» είπε συγκινημένη η Κατερίνα Καραβάτου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.