ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Ξεσπά ο Νίκος Γκάνος κατά της ΕΡΤ για την Eurovision

Ξεσπά ο Νίκος Γκάνος κατά της ΕΡΤ για την Eurovision

Λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση της ΕΡΤ για τους πέντε τελικούς υποψήφιους για την εκπροσώπηση της Ελλάδας στον 66ο Διαγωνισμό της Eurovision, ξεκίνησαν και οι αντιδράσεις

Ο Νίκος Γκάνος ήταν ένας από τους 40 καλλιτέχνες που είχαν υποβάλει τα τραγούδια τους στη Δημόσια Τηλεόραση για τη φετινή Eurovision, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Τορίνο της Ιταλίας τον Μάιο του 2022.

Ωστόσο, το όνομά του απουσιάζει από την τελική πεντάδα υποψηφίων για την Eurovision από την ΕΡΤ.

Ο 38χρονος τραγουδιστής ξεσπά στα social media και κάνει λόγο για προαποφασισμένο νικητή, ενώ -από τα λεγόμενα του- φαίνεται ότι αισθάνεται ιδιαίτερα αδικημένος.

«Αυτή είναι, λοιπόν, η τελική πεντάδα για την Eurovision, που αποφάσισαν κεκλεισμένων των θυρών στην ΕΡΤ. Επίσης, αυτή είναι η τελική πεντάδα χωρίς λόγο, μιας και ξέρουμε ποιος θα πάει. Επίσης, πείτε μου ρε παιδιά υπάρχει λόγος για πεντάδα, αν δεν γίνει ελληνικός τελικός; Ή απλά θέλουν να ρίξουν στάχτη στα μάτια του κόσμου και καλά ότι όλα γίνονται όπως πρέπει; Αφού γίνει ανάθεση, γιατί δεν λένε ότι θα πάμε με “αυτόν”, εντελώς τυχαία θα πω τον γιο του Μεγάλου κατά τα άλλα Γιάννη Πάριου!

Κρίμα που για άλλη μία φορά δεν θα αποφασίσει ο κόσμος. Κρίμα που πάλι δεν μας δίνουν την ευκαιρία έστω να ακουστούμε και οι υπόλοιποι καλλιτέχνες. Κρίμα που κάποιοι έχουν ειδική μεταχείριση. Ελλάδα, μία ζωή με παρασκήνιο» τόνισε, εμφανώς εκνευρισμένος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.