
Θέση για το περιστατικό που συνέβη με την Ιωάννα Τούνη στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης, όπου της ζητήθηκε να πληρώσει 40 ευρώ λόγω υπέρβαρου της βαλίτσας και όπως ανέφερε μέσω instastories «τους πέταξε 50 ευρώ κι έφυγε», πήρε η Ναταλία Γερμανού στην εκπομπή της.
«Δεν τη γνωρίζω την Ιωάννα. Δεν τη γνωρίζω καθόλου ως άνθρωπο, οπότε δε μπορώ να έχω άποψη για την Ιωάννα, σαν Ιωάννα Τούνη. Αλλά την έχω παρακολουθήσει, τόσο… όσο, μέσα από τα social media της, όπως ο περισσότερος κόσμος. Επειδή λοιπόν δε την γνωρίζω, δε θέλω και να την κρίνω σαν άνθρωπο. Γιατί δεν τη ξέρω. Πιστεύω πως δεν είναι ένας κακός άνθρωπος.
Κάνει αρκετά λάθη πάρα πολλές φορές, επειδή τη διακρίνει μια αμετροέπεια. Δεν έχει μέτρο. Μέσα στον ενθουσιασμό της επειδή έχει πάρα πολλούς followers… Είναι παραπάνω παρορμητική από ότι θα έπρεπε και χειρίζεται λίγο λάθος τα social media της. Δηλαδή αντί να επηρεάσει τον κόσμο ως influencer σε καλά πράγματα, κάνει μια υπερέκθεση της προσωπικής της ζωής ως μη όφειλε να την κάνει.
Δηλαδή το ψωμόλυσσες στην αεροπορική εταιρεία και τους πέταξα… Οι άνθρωποι τη δουλειά τους κάνουν. Δε βλέπουν ποιος είναι μπροστά τους. Για αυτούς είσαι ένας άνθρωπος που έχει υπέρβαρο στην αποσκευή τους. Θα στο χρεώσουν δεν πάει να πετάς μαζί τους κάθε μέρα και το θέμα λήγει εκεί» είπε χαρακτηριστικά η Ναταλία Γερμανού.
Θυμίζουμε πως όλα ξεκίνησαν το βράδυ της Πέμπτης, όταν η Ιωάννα Τούνη που ήταν ανάμεσα στους επιβάτες της πτήσης γνωστής αεροπορικής εταιρείας, με προορισμό την Αθήνα, φανερά ενοχλημένη, ανέφερε πως οι υπάλληλοι της αεροπορικής τη χρέωσαν 40 ευρώ επιπλέον για 2 έξτρα κιλά στη χειραποσκευή της και εκείνη, όπως χαρακτηριστικά έγραψε, «τους πέταξα 50 ευρώ και έφυγα! Καλά δεν έκανα;».
Προέβαλε μάλιστα ως επιχείρημα πως η πτήση ήταν άδεια και πως ταξιδεύει τουλάχιστον δυο φορές την εβδομάδα με τη συγκεκριμένη εταιρεία, λόγω των μέχρι πρότινος επαγγελματικών της υποχρεώσεων στην Αθήνα.
Παράλληλα χαρακτήρισε την εταιρεία ως “ψωμόλυσσες”, κάτι που ήταν αναμενόμενο προκάλεσε οργή από μεγάλη μερίδα χρηστών του Twitter.
Η Ιωάννα Τούνη ωστόσο κατάλαβε στη συνέχεια πως έκανε λάθος και χθες Παρασκευή ζήτησε δημόσια συγγνώμη.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.