ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Νέα δήλωση Μ.Μεϊμαρίδη για τον Χ.Σαντικάϊ: «Τελειώσανε τώρα αυτά με το σαλιγκάρι πως τον λένε»

«Είμαστε όλοι Αφρικανοί»

Νέα δήλωση Μ.Μεϊμαρίδη για τον Χ.Σαντικάϊ: «Τελειώσανε τώρα αυτά με το σαλιγκάρι πως τον λένε»

Νέες δηλώσεις για τον Χρήστο Σαντικάϊ έκανε η Μάρα Μεϊμαρίδη, η οποία προσφάτως είχε πει «τι ράτσα είναι ο Σαντικάϊ;».

«Δεν την έχω δει καθόλου την Λάουρα Νάργες, επειδή κρυώνω και είμαι κουκουλωμένη στο καρότσι μου κάθομαι εκεί και δεν με βλέπει κανένας. Με συγχωρείς, ήταν όλο σωστό. Τελειώσανε τώρα αυτά με το σαλιγκάρι πως τον λένε» σημείωσε αρχικά η Μάρα Μεϊμαρίδη.

Και συνέχισε: «Είπα ότι ανθρωπολογικά υπάρχουν 5 ράτσες ανοίξτε και το Google να το δείτε. Το 2019 βγήκε σε ένα χαρτί και γράφει για ανθρώπινες ράτσες, λοιπόν την επιστήμη μου την παρακολουθώ. Τα 7 δισεκατομμύρια που υπάρχουν στον κόσμο, όλοι γύρω γύρω και οι 5 ράτσες καταγόμαστε από ένα χωριουδάκι της Ανατολικής Αφρικής από 6 γυναίκες 250 χιλιάδες χρόνια πριν. Άρα είμαστε όλοι Αφρικανοί υπό μία έννοια και είμαστε όλοι αδέρφια».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Να σου θυμίσουμε, πως λίγες ώρες μετά τη θύελλα αντιδράσεων η Μάρα Μεϊμαρίδη ζήτησε συγγνώμη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.