Το 2026 θα είναι μια «καυτή» χρονιά σε όλα τα επίπεδα. Θυμηθείτε το...

Ρένος Ρώτας για Δημήτρη Λιγνάδη: «Νιώθω αφελής γιατί συνεργάστηκα μαζί του δυο φορές»

Ρένος Ρώτας για Δημήτρη Λιγνάδη: «Νιώθω αφελής γιατί συνεργάστηκα μαζί του δυο φορές»

Καλεσμένος σε τηλεοπτική εκπομπή βρέθηκε ο Ρένος Ρώτας το πρωί της Πέμπτης και μεταξύ άλλων σχολίασε τον προφυλακισμένο Δημήτρη Λιγνάδη με τον οποίον είχαν συνεργαστεί αλλά και το ελληνικό #metoo.

«Είμαι ρομαντικός και με εξιτάρει αυτή την εποχή που υπάρχει μια αποδόμηση του ρομαντισμού να τον ενισχύσω ακόμα περισσότερο… Δέχομαι διάφορα «έξαλλα» μηνύματα από κοπέλες και όχι μόνο αλλά αυτό δε με ενοχλεί, δεν καταργεί τον δικό μου ρομαντισμό. Καλό είναι να εκφράζονται οι άνθρωποι όπως μπορούν. Εγώ έχω τον τρόπο μου να τους κρατάω σε μια απόσταση. Δεν επιδίδομαι σε διαδικτυακό φλερτ. Για να φλερτάρω πρέπει να είμαι πρόσωπο με πρόσωπο. Πλέον είναι δύσκολο, αμήχανο» ανέφερε αρχικά ο Ρένος Ρώτας.

«Πιστεύω ότι έκανε πάρα πολύ καλό στο θέατρο αυτό που έγινε με το #metoo» είπε ο Ρ. Ρώτας και πρόσθεσε: «Μπορεί το θέατρο να φάνηκε σαν ένας βρώμικος χώρος, αλλά με σκοπό να καθαρίσει. Βγήκαν κάποια σκοτεινά μυστικά στην επιφάνεια αλλά είναι ευκαιρία μας να μην ξαναγίνουν τα ίδια λάθη, να νιώσουν κάποιοι άνθρωποι που φοβόντουσαν πως μπορούν πλέον να φανερώνουν κακοποιητικές συμπεριφορές και πλέον να μη συμβαίνουν αυτές».

Ο Ρένος Ρώτας μίλησε και για τον Δημήτρη Λιγνάδη ο οποίος εκτός από καθηγητής του υπήρξε και συνεργάτης του. «Δεν είχα αντιληφθεί κάποιου είδους κακοποιητική συμπεριφορά και ίσα ίσα νιώθω αφελής, γιατί συνεργάστηκα μαζί του δυο φορές εκτός σχολής. Έπεσα από τα σύννεφα, δεν περίμενα κάτι τέτοιο» είπε ο ηθοποιός.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
defencenet.ru
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.