ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Αυτό είναι το χρώμα που θα κυριαρχήσει το 2022

Ονομάζεται Very Peri και περιγράφεται ως μια ιδιαίτερη απόχρωση του μπλε

Αυτό είναι το χρώμα που θα κυριαρχήσει το 2022

H Pantone ανακοίνωσε το χρώμα του 2022, το οποίο ονομάζεται Very Peri και περιγράφεται ως μια ιδιαίτερη απόχρωση του μπλε.

Σε μωβ τόνο, το χρώμα που αναμένεται να χρησιμοποιηθεί πολύ από το νέο έτος, απεικονίζει την αλλαγή που βιώσαμε όλοι μες στην καραντίνα εν όψει της πανδημίας.

To χρώμα του 2022 ανακοινώθηκε και επίσημα και είναι το Very Peri.

To χρώμα που είναι πολύ κοντά στο βιολετί στην ουσία είναι μια ακόμα απόχρωση του μωβ.

Σύμφωνα με τους ειδικούς το very peri θα χρησιμοποιηθεί έντονα το νέο έτος σε ρούχα, αξεσουάρ, γραφιστική και διακόσμηση.

Όπως αναφέρει η Pantone, η εταιρεία που κάθε χρόνο ανακοινώνει το χρώμα της επόμενης χρονιάς το χρώμα «παντρεύει» το παραδοσιακό μπλε με την «ενέργεια και τον ενθουσιασμό» που εκπέμπει το κόκκινο. «Καθώς μεταβαίνουμε σε έναν κόσμο με πρωτοφανείς αλλαγές, το Pantone 17-3938 Very Peri δείχνει μια φωτεινή διάθεση και μια δυναμική παρουσία που προωθεί τη δημιουργική έκφραση».

Για πρώτη φορά για φέτος, το brand αποφάσισε να δημιουργήσει μια νέα απόχρωση που δεν υπήρχε ήδη στον κατάλογο των χρωμάτων που βρίσκονταν ανάμεσα στα υποψήφια της νέας χρονιάς. Για να πετύχει κάτι τέτοιο η Pantone, ανάμιξε το μπλε με ένα βιολετί- κόκκινο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό και σύμφωνα με την εταιρεία, «το Very Peri συμβολίζει την ψηφιακή εποχή που εναρμονίζεται πλήρως στο πνεύμα των καιρών. Καθώς περνάμε από μια έντονη περίοδο αποξένωσης, οι αντιλήψεις και τα standards αλλάζουν και οι ζωές μας, ακόμη και σε ψηφιακό επίπεδο, επιστρέφουν σε μια νέα κανονικότητα με διάφορους τρόπους».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.