ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ράκος ο Νότης Σφακιανάκης – Τον «τσάκισε» η απώλεια του πρώην μετρ του

Τρίτο «χτύπημα» για τον λαϊκό τραγουδιστή

Ράκος ο Νότης Σφακιανάκης – Τον «τσάκισε» η απώλεια του πρώην μετρ του

Δύσκολες στιγμές βιώνει ο τραγουδιστής Νότης Σφακιανάκης καθώς ακόμα δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει τον χαμό του πρώην μετρ και πολύ στενού του συνεργάτη, Σήφη Δαμανάκη.

Ο χαμός του αποτελεί για τον αγαπημένο τραγουδιστή τρίτο χτύπημα της μοίρας καθώς έχει χάσει τον λατρεμένο του αδερφό αλλά και τον ηχολήπτη του.

Άνθρωπος από το περιβάλλον του τραγουδιστή ανέφερε ότι ο Νότης Σφακιανάκης δεν μπορεί να πιστέψει τον τραγικό χαμό του ανθρώπου που για πολλά χρόνια ήταν στο πλευρό του.

Του ανθρώπου που ήταν σχεδόν από το ξεκίνημά του στο πλάι του και οδηγήθηκε στην αυτοχειρία λόγω οικονομικών προβλημάτων.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, ο Ν.Σφακιανάκης είναι ερείπιο, όπως ήταν όταν έφυγε από κοντά του το 2004 ο αδελφός του Γιώργος ύστερα από τρίμηνη μάχη με τον καρκίνο, αλλά και το 2013, όταν ο αγαπημένος του ηχολήπτης είχε ξεψυχήσει στο νοσοκομείο ύστερα από τροχαίο.

Για τα δύο αυτά αγαπημένα του πρόσωπα ο Νότης είχε ανοίξει την καρδιά του στους θαυμαστές του μέσα από τραγούδια του. Για τον αδελφό του Γιώργο είχε τραγουδήσει το «Χάρε, να ήσουν άνθρωπος» και για τον ηχολήπτη τον «Γιο της κυρα-Λένης», με τον στίχο «Μεγάλος ήταν στην ψυχή και το ‘γραψα σε στίχο κι όσοι μαζί του κατοικούν θα ευχαριστιούνται ήχο» να ραγίζει καρδιές!

Μάλιστα, ο συχωρεμένος αδελφός του τραγουδιστή, ο οποίος υπήρξε και ο προσωπικός του μετρ, ήταν εκείνος που τον είχε γνωρίσει στον Σήφη Δαμανάκη. Η χημεία τους ταίριαξε και μετά τη γνωριμία τους ο Σήφης μπήκε στην ομάδα των μετρ του Νότη, που τον ακολουθούσαν παντού!

Ο Ν.Σφακιανάκης είναι σκιά του εαυτού του. Βυθισμένος στις σκέψεις του, δεν σηκώνει ούτε καν το τηλέφωνο, προσπαθώντας να διαχειριστεί την απώλεια και να αντιληφθεί τους λόγους που οδήγησαν τον Δαμανάκη να βάλει τέλος στη ζωή του.

Μέσα από τον λογαριασμό του στο Instagram έγραψε: «Αντίο, φίλε και συνεργάτη…», θέλοντας να αποχαιρετήσει τον δικό του Σήφη που τα τελευταία χρόνια είχε αποσυρθεί στην ιδιαίτερη πατρίδα του, στο Ηράκλειο, και πάλευε με τα οικονομικά προβλήματα που είχαν γίνει οι δαίμονές του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο πρώην μετρ του Σφακιανάκη έπεσε στη δίνη της ανεργίας, αφού τα κέντρα είχαν κλείσει λόγω της πανδημίας και ο Νότης είχε να εμφανιστεί σε πίστα από το 2019, όταν είχε κάνει ένα πετυχημένο σχήμα με τον Σταμάτη Γονίδη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.