Το 2026 θα είναι μια «καυτή» χρονιά σε όλα τα επίπεδα. Θυμηθείτε το...

Κύματα «όρμηξαν» επάνω στον δημοσιογράφο της εκπομπής του Μάνεση (βίντεο)

Τα κύματα έκαναν μούσκεμα δημοσιογράφο της εκπομπής και ο Νίκος Μάνεσης πέρασε γρήγορα σε διαφημίσεις

Κύματα «όρμηξαν» επάνω στον δημοσιογράφο της εκπομπής του Μάνεση (βίντεο)

Η κακοκαιρία πλήττει αρκετά μέρη της χώρας και ο Νίκος Μάνεσης μέσω της εκπομπής του μετέδωσε σχετικό ρεπορτάζ για την ένταση των ανέμων που πνέουν αυτήν την στιγμή.

Ο δημοσιογράφος της εκπομπής, Γιώργος Κουρδής, βρέθηκε στον Φλοίσβο για να δείξει την κατάσταση που επικρατεί και τα κύματα πλησίαζαν απειλητικά. Αρχικά ανέφερε: «Βλέπετε τι επικρατεί στον Φλοίσβο, η θάλασσα βγαίνει 20 και 30 μέτρα. Οι ριπές κατά διαστήματα μπορεί να φτάνουν και δέκα μποφόρ. Είναι απαγορευτικό για τα σκάφη, είναι πάρα πολύ επικίνδυνο να πλησιάσεις γιατί η θάλασσα μπορεί να σε τραβήξει μέσα.» Ο δημοσιογράφος πάει λίγο πιο κοντά αλλά τα κύματα σκάνε με φόρα και φτάνουν κατά επάνω του.

Ξαφνικά, ο δημοσιογράφος, φωνάζει: «Ακριβώς τώρα μας καλύπτει, μας κάλυψε». Το σήμα διακόπηκε κι η εκπομπή πέρασε σε διαφημίσεις με τον παρουσιαστή να λέει: «Και βράχηκε και βραχυκύκλωσε. Στεγνώστε και βγαίνουμε σε διάλειμμα.»

https://www.youtube.com/watch?time_continue=59&v=9mkzdusCv7o&feature=emb_title

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
defencenet.ru
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.