ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Άνοιξε ο ασκός του Αιόλου για τον Σ.Παναγιωτόπουλο – Νέες αποκαλύψεις από την πρώην σύντροφό του

«Η μέλλουσα σύζυγός του ήξερε»

Άνοιξε ο ασκός του Αιόλου για τον Σ.Παναγιωτόπουλο – Νέες αποκαλύψεις από την πρώην σύντροφό του

Σε νέες αποκαλύψεις προέβη η πρώην σύντροφος του Στάθη Παναγιωτόπουλου, η οποία έπεσε θύμα revenge porn.

Η γυναίκα μίλησε για το πώς ανακάλυψε πως ο, τότε, σύντροφός της, είχε αναρτήσει προσωπικές της στιγμές σε σελίδα πορνογραφικού περιεχομένου, αλλά και ξεκαθάρισε πως οι συνεργάτες του στην εκπομπή «Ράδιο Αρβύλα» αγνοούσαν, πράγματι, τα τεκταινόμενα.

Όπως είπε στο Star, ο παρουσιαστής διατηρούσε δύο κανάλια σε γνωστές ιστοσελίδες του διαδικτύου και χρησιμοποιούσε ψευδώνυμο, ενώ δήλωνε πως «είναι άνδρας 55 ετών, τότε, και ενδιαφέρεται για γυναίκες. Χρησιμοποιούσε ως ψευδώνυμο ένα άσχετο ανδρικό όνομα».

Μία γνωστή της την ενημέρωσε όσον αφορά στη δημοσιοποίηση υλικού με την ίδια και όταν έκανε έρευνα, «βρήκα τέσσερα βίντεο και 300 φωτογραφίες τα οποία είτε του είχα στείλει για προσωπική χρήση είτε τα τραβούσε μόνος του».

«Δεν γνώριζα ότι θα τα δημοσιοποιήσει» υπογράμμισε και εξήγησε πως μεγάλο μέρος από αυτό το υλικό «είχε τραβηχτεί με τη συγκατάθεσή μου» ενώ άλλο «εν αγνοία μου». Ξεκαθάρισε πως «δεν υπήρχαν όμως κρυφές κάμερες και αυτό θέλω να το πω».

«Τον εμπιστεύτηκα και με πρόδωσε» συμπλήρωσε και είπε «ευχαριστώ» σε όλες τις γυναίκες που στάθηκαν στο πλευρό της μιλώντας για τα όσα πέρασαν.

«Αυτή τη στιγμή είμαι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, το τηλέφωνό μου χτυπάει συνεχώς, θα ήθελα μέσα από την εκπομπή σας να ζητήσω να μη με ενοχλούν. Όταν νιώσω έτοιμη, θα μιλήσω από μόνη μου» ξεκαθάρισε.

«Οι Ράδιο Αρβύλα δεν γνώριζαν»

Η γυναίκα, ξεκαθάρισε, παράλληλα, πως οι συντελεστές της εκπομπής «Ράδιο Αρβύλα» είχαν άγνοια της υπόθεσης, ενώ εμφανίστηκε περίλυπη από το ό,τι υπάρχει πιθανότητα να χάσουν τη δουλειά τους εργαζόμενοι, σε περίπτωση που «κοπεί» η εκπομπή.

«Είναι πολύ δύσκολο και στενάχωρο να μαθαίνεις πως πιθανόν μεγάλος αριθμός ατόμων και επαγγελματιών που εργάζονται στο “Ράδιο Αρβύλα” μπορεί να χάσουν τη δουλειά τους, όμως αυτό θα έπρεπε να το σκεφτεί ο ίδιος ο Στάθης πριν κάνει όσα έκανε» είπε και συμπλήρωσε: «Οι άνθρωποι δεν έχουν καμία σχέση, δεν το γνώριζαν. Μου το είχε πει και ο ίδιος ο Στάθης, δεν τους είχε ενημερώσει γιατί ντρεπόταν. Μάλιστα, από το διάστημα που ήμασταν μαζί δεν είχα καταλάβει ότι έκαναν κολλητή παρέα εκτός από το επαγγελματικό κομμάτι. Λυπάμαι αλλά γι’ αυτό δεν φταίω εγώ.

«Η μέλλουσα σύζυγός του ήξερε»

Επιβεβαίωσε και τις πληροφορίες που ανέφεραν ότι η γυναίκα που διατηρούσε σχέση με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο τον περασμένο καλοκαίρι και με την οποία θα παντρευόταν ήξερε για την υπόθεση.

Την είχε ενημερώσει, όπως είπε, η ίδια ότι πλησίαζε το δικαστήριο, μάλιστα μπροστά ήταν και ο παρουσιαστής, ο οποίος απομάκρυνε βιαστικά την αγαπημένη του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Καταλήγοντας ζήτησε για άλλη μία φορά από τους δημοσιογράφους να σεβαστούν την κατάστασή και να μην την ενοχλούν, ενώ κάλεσε και άλλες κοπέλες να μιλήσουν, έστω και ανώνυμα, με την ίδια ή τη δικηγόρο της.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.