ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Πωλείται το πρώτο αυτοκίνητο του Ντ.Μαραντόνα σε αδιανόητη τιμή

Πωλείται το πρώτο αυτοκίνητο του Ντ.Μαραντόνα σε αδιανόητη τιμή

Σε πλειστηριασμό βγαίνει το πρώτο αυτοκίνητο του Ντίεγκο Μαραντόνα, το οποίο βρέθηκε εγκαταλελειμμένο στην πίσω αυλή ενός σπιτιού λίγο έξω από το Μπουένος Άιρες, έχοντας αφεθεί στην τύχη του.

Ο ιδιοκτήτης του το βγάζει σε πλειστηριασμό, ποντάροντας στην αξία που αποκτά, καθώς είναι το πρώτο αυτοκίνητο που οδήγησε ο Ντιέγκο Μαραντόνα.

Πρόκειται για ένα… ταπεινό και κλασικό Fiat 128 που πήρε άλλη αξία όταν ο Μάρτιν Βαρόνε, οδηγός αγώνων, παρατήρησε το όνομα που αναγράφονταν στην άδειά του! Το συγκεκριμένο Fiat 128 επιβεβαιώθηκε πως ήταν το πρώτο που απέκτησε ο Μαραντόνα, το 1982 μετά τη μεταγραφή του στην Μπαρτσελόνα.

Υπό άλλες συνθήκες το ταπεινό Fiat θα παρέμενε εκεί για πάντα ή στην καλύτερη περίπτωση θα είχε οδηγηθεί σε κάποια μονάδα ανακύκλωσης, μόνο που το όνομα το οποίο αναγραφόταν στην άδειά του κίνησε την περιέργεια και το ενδιαφέρον του Martin Varrone.

Ο Αργεντινός οδηγός αγώνων είχε την πληροφορία ότι το συγκεκριμένο Fiat 128 ανήκε στον Ντιέγκο Μαραντόνα, στοιχείο το οποίο επιβεβαιώθηκε μετά από μια σύντομη έρευνα στο ιστορικό του αυτοκινήτου.

Ο Βαρόνε ανακατασκεύασε το συγκεκριμένο Fiat 128 αλλά προφανώς αξία του δίνει το ότι ήταν το πρώτο αυτοκίνητο του «D10S». Πόσο πωλείται; Έχει τιμή εκκίνησης… 400.000 δολάρια!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.