ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Ισμήνη Παπαβλασοπούλου: «Έχω κλάψει και έχω σκεφτεί να τα παρατήσω»

Το μοντέλο μίλησε για την καριέρα του και την αρνητική κριτική που έχει δεχτεί

Ισμήνη Παπαβλασοπούλου: «Έχω κλάψει και έχω σκεφτεί να τα παρατήσω»

Μιλώντας στην κάμερα του Breakfast at Star η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου αναφέρθηκε στα Χριστούγεννα που έχει κάνει εκτός Ελλάδας, τις αρνητικές κριτικές που έχει δεχτεί καθώς και στην οικογένειά της.

Η κριτής του ριάλιτι μόδας επέστρεψε στην Ελλάδα για το ριάλιτι μόδας και προσπαθεί να βοηθήσει με τον δικό της τρόπο τα επίδοξα μοντέλα.

«Τα πρώτα μου Χριστούγεννα στο Λος Άντζελες ήμουν εγώ, η γάτα μου και λίγοι φίλοι. Θυμάμαι να τρώω πατάτες στους σταθμούς καθώς πήγαινα στα κάστινκ», θυμήθηκε.

«Οι δικοί μου είχαν αποδεχθεί ότι θα φύγω για το εξωτερικό γιατί ήξεραν ότι το ήθελα και ήδη εργαζόμουν ως μοντέλο στην Ελλάδα», είπε για την οικογένειά της.

Για το γεγονός ότι άφησε την Αμερική και επέστρεψε στην Ελλάδα για το GNTM, σημείωσε: «Η πρόταση από το GNTM με ξάφνιασε, δεν την περίμενα καθόλου και είμαι πολύ δεμένη με την ομάδα. Νομίζω ότι έχει πάει πολύ καλά για ένα νέο ξεκίνημα για μένα γιατί είναι η πρώτη φορά που κάνω κάτι τέτοιο».

«Δεν κάνω αυστηρή κριτική. Ότι λέω το λέω με αγάπη στα παιδιά για να κάνουν το κάτι καλύτερο. Έχω δεχθεί και εγώ πολλές φορές αρνητική κριτική. Έχω κλάψει και έχω σκεφτεί να τα παρατήσω. Είχα ανασφάλειες στην αρχή του μόντελινγκ. Τα μοντέλα συνέχεια κοιτάζουμε τις ατέλειες μας», κατέληξε η ίδια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.