ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Κατερίνα Καινούργιου: «Αυτό είναι ανησυχητικό- Είναι συγκλονιστικό»

Γιατί εκνευρίστηκε η παρουσιάστρια

Κατερίνα Καινούργιου: «Αυτό είναι ανησυχητικό- Είναι συγκλονιστικό»

Έξαλλη έγινε η Κατερίνα Καινούργιου μετά την προβολή βίντεο με τις τελευταίες δηλώσεις της καταγγέλλουσας στην υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου, στην εκπομπή της.

«Θέλετε να σας πω τι έχει συμβεί μετά από αυτή την ιστορία, τι άκουγα σήμερα το πρωί στον Μελωδία. Ήταν λοιπόν οι δυο παρουσιαστές και έλεγαν το εξής, ότι συζητούσαν με κάποιους γονείς, αυτό το Σαββατοκύριακο και αυτό που θλίβει είναι ότι μετά από αυτήν την ιστορία έχουν τρομάξει οι γονείς μικρών παιδιών και ανήλικων, φοβούνται για το μέσον που φλερτάρουν πια και δυστυχώς αν δεν στείλουν φωτογραφίες δεν θεωρείται και φλερτ. Αυτό είναι ανησυχητικό, είναι συγκλονιστικό», έλεγε έξαλλη παρουσιάστρια.

Τι δήλωσε η καταγγέλλουσα;

«Τον τελευταίο έναν χρόνο είχαμε επικοινωνία γιατί με προσέγγισε ώστε να τα βρούμε εξωδικαστικά προσπαθώντας στην ουσία να με επηρεάσει, να μου πει ότι μετάνιωσε, αλλά ήταν όλα ψέματα όπως αποδείχτηκε. Με προσκάλεσε στην Αλόννησο το περασμένο καλοκαίρι για να το λύσουμε, γιατί το είχε μετανιώσει όπως μου έλεγε. Εγώ πήγα γιατί ήθελα να καταλάβει πόσο σημαντικό λάθος ήταν αυτό το οποίο έκανε και ήθελα πραγματικά να είχε μετανιώσει.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Εκεί γνώρισα και την κοπέλα που παντρεύτηκε τώρα και την είχα προειδοποιήσει. (…). Ήθελα πραγματικά να του δώσω μία ευκαιρία αλλά μόνο αν είχε μετανιώσει πραγματικά. Ωστόσο, προσπάθησε να με ξεγελάσει και πάλι, οπότε μόλις είδα τη νέα κοπέλα το κατάλαβα. Αυτός ο άνθρωπος έχει μία ροπή στα νέα κορίτσια και στα πολύ μικρά κορίτσια, κάτι το οποίο όπως σας προανέφερα, με έκανε να δώσω τέλος σε αυτή τη σχέση», είπε η ίδια στο Πρώτο Θέμα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.