ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Αντίνοος Αλμπάνης για την κατάσταση της υγείας του: «Είχα σοβαρή λοίμωξη»

Πότε επιστρέφει στο θέατρο;

Αντίνοος Αλμπάνης για την κατάσταση της υγείας του: «Είχα σοβαρή λοίμωξη»

Ο Αντίνοος Αλμπάνης μέσω Instagram story ενημέρωσε τους διαδικτυακούς του φίλους για την κατάσταση της υγείας του και την επιστροφή του στο θεατρικό σανίδι μετά τα Χριστούγεννα, συγκεκριμένα τη Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου, με την παράσταση «ΝΙΖΙΝΣΚΙ – Η Προφητεία της Φωτιάς», στο Θέατρο Tempus Verum.

Όπως γνωστοποίησε, ταλαιπωρήθηκε από σοβαρή λοίμωξη και είχε για τρία εικοσιτετράωρα υψηλό πυρετό. Ακολουθεί φαρμακευτική αγωγή και αισθάνεται πλέον καλύτερα. Τέλος, τόνισε ότι ανυπομονεί να επιστρέψει στις επαγγελματικές του υποχρεώσεις και να χαρίσει όμορφες στιγμές στους φιλοθέατρους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

“Αγαπημένοι μου φίλοι γεια! Πρώτα απ΄όλα θέλω να σας ευχαριστήσω θερμά για το συγκινητικό ενδιαφέρον σας αναφορικά με το πρόβλημα της υγείας μου. Έπειτα από 3 μέρες πολύ υψηλού πυρετού και μετά από εξονυχιστικές εξετάσεις σε νοσηλευτικό ίδρυμα προέκυψε πως είχα σοβαρή λοίμωξη η οποία προκάλεσε φλεγμονή στον οργανισμό μου. Ακολουθώ εδώ και μέρες αυστηρή φαρμακευτική αγωγή στην οποία ανταποκρίνομαι θετικά. Είμαι πολύ χαρούμενος που έχω αρχίσει να ανακτώ σιγά σιγά τις δυνάμεις μου και μπορώ με βεβαιότητα να σας πω πως από τη Δευτέρα 27/12 θα μπορώ να επιστρέψω ακμαίος στα θεατρικά μου καθήκοντα στο @tempusverum_enathines. Όλη η ομάδα του θέατρου @lalos.dimitris @kristelkap @papadomic @gianniskatsimichas @nick.chortarias @kalaitzandonaki θα είμαστε εκεί για να σας υποδεχτούμε και πάλι και να ταξιδέψουμε στον μαγικό κόσμο του Νιζίνσκι. Ανυπομονούμε να ανταμώσουμε και πάλι από κοντά”, έγραψε ο Αντίνοος Αλμπάνης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.