ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Έλενα Χριστοπούλου: «Με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου είχαμε πέντε ευρώ για να φάμε μία πίτσα» (βίντεο)

Έλενα Χριστοπούλου: «Με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου είχαμε πέντε ευρώ για να φάμε μία πίτσα» (βίντεο)

Η Έλενα Χριστοπούλου καλεσμένη σε τηλεοπτική εκπομπή μίλησε για τα εμπόδια που έχει κληθεί να αντιμετωπίσει στη ζωή της, αλλά και τη φιλία της με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

«Με έσωσαν οι άνθρωποι του GNTM και το Star, γιατί ήμουν οικονομικά ράκος, μηδέν εις το πηλίκον, και ήρθε αυτό στη ζωή μου σαν δώρο εξ’ ουρανού. Μετά μου άνοιξε και μία σχέση με την τηλεόραση φανταστική. Με διαφημίσεις και χρήματα που έρχονται. Μου έδωσε ανάσα! Μετά το GNTM, ανέπνευσα» δήλωσε αρχικά η μάντατζερ μοντέλων και σχεδιάστρια ρούχων για τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετώπιζε παλαιότερα.

Εν συνεχεία, πρόσθεσε: «Δεν έχω υπάρξει ποτέ με αρκετά χρήματα. Προέρχομαι από μία οικογένεια που δουλεύει μόνο ο μπαμπάς μου και εγώ πάντα πάλευα, αλλά ωραία ήταν και τότε. Χρέη ευτυχώς δεν είχα».

Μάλιστα, έκανε ειδική αναφορά στις στριμωγμένες οικονομικά περιόδους που πέρασε μαζί με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου. «Αυτό που έχει πει και η Ηλιάνα πρόσφατα, είχαμε πέντε ευρώ να πάρουμε να φάμε μία πίτσα. Καθόμασταν μπροστά σε μία μικρή τηλεόραση και όλα αυτά είναι πριν τέσσερα-πέντε χρόνια, δεν είναι τόσο παλιά» εκμυστηρεύτηκε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.