ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

«Λύγισε» η Πηγή Δεβετζή για την απώλεια του πατέρα της – «Μου λείπει πολύ»

«Λύγισε» η Πηγή Δεβετζή για την απώλεια του πατέρα της – «Μου λείπει πολύ»

Συνέντευξη παραχώρησε στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» η Πηγή Δεβετζή.

Η ίδια μοιράστηκε τις αναμνήσεις της από τα Χριστούγεννα των παιδικών της χρόνων, ενώ αναφέρθηκε και στον πατέρα της που έχει φύγει από τη ζωή.

«Πολλές είναι οι αναμνήσεις από τα παιδικά μου χρόνια τα Χριστούγεννα, όταν ζούσε και ο συγχωρεμένος ο πατέρας μου που ήμασταν όλοι μια ευτυχισμένη οικογένεια, όχι ότι τώρα δεν είμαστε, αλλά μας λείπει πάρα πολύ. Έχω πάρα πολύ όμορφες αναμνήσεις από την οικογένεια μου. Το δώρο που θυμάμαι είναι ένα ποδήλατο που μου είχε πάρει ο μπαμπάς μου και η μαμά μου. Πάντα έγραφα γράμμα και ζητούσα από τον Άγιο Βασίλη αθλητικά. Με τόσα χρόνια πρωταθλητισμού, έλειπα πάρα πολύ καιρό από το σπίτι μου», είπε αρχικά η Πηγή Δεβετζή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Θα έλεγα σ’ αγαπώ στην μαμά μου, στον αδελφό μου και σε όλη την οικογένειά του και σε πάρα πολύ εκλεκτούς φίλους. Μου λείπει ο πατέρας μου», πρόσθεσε φανερά συγκινημένη. «Θέλω να ευχηθώ σε όλο τον κόσμο υγεία, να έχουμε αγάπη στην καρδιά μας και στην ψυχή μας γιατί μόνο έτσι μπορούμε να προχωρήσουμε μπροστά», κατέληξε η Πηγή Δεβετζή

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.