«Φάρμα»: Αποχώρησε με κλάματα ο «Ζορό» Παναγιώτης Ψωμιάδης

Η απόφαση του Παναγιώτη Ψωμιάδη στεναχώρησε τους συμπαίκτες του αλλά και τον ίδιο

«Φάρμα»: Αποχώρησε με κλάματα ο «Ζορό» Παναγιώτης Ψωμιάδης

Αντιμέτωποι με μια δυσάρεστη έκπληξη ήρθαν οι παίκτες της Φάρμας το βράδυ της Δευτέρας (27/12) καθώς ο Παναγιώτης Ψωμιάδης ανακοίνωσε την οικειοθελή αποχώρηση του από το ριάλιτι.

Ενώ οι παίκτες μεταφέρθηκαν στον αχυρώνα για τον αγώνα ασυλίας, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης ζήτησε το λόγο από τον Σάκη Τανιμανίδη να πει δυο λόγια.

Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης βρέθηκε στο πλευρό του παρουσιαστή και αφού ζήτησε συγγνώμη από τους συμπαίκτες του, τους έκανε γνωστό πως πήρε την απόφαση να αποχωρήσει οικειοθελώς από τη Φάρμα.

Η απόφαση του Παναγιώτη Ψωμιάδη στεναχώρησε τους συμπαίκτες του αλλά και τον ίδιο και τα κλάματα έκαναν την εμφάνισή τους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Το έκρυψα από τα παιδιά και ζητώ συγγνώμη. Κλείνουμε σε λίγες μέρες ένα μήνα. Γνωρίζουμε ότι δεν ήρθαμε ούτε στην Κόλαση ούτε στον Παράδεισο. Όλα στη ζωή, έχουν μια αρχή και ένα τέλος. Για μένα σε λίγες ώρες ήρθε η ώρα του αποχαιρετισμού. Απλώς, έμεινα για να παρακολουθήσω το αγώνισμα της ασυλίας. Να χαρώ για μια ακόμη φορά. Παρακολουθήσαμε συναρπαστικούς αγώνες. Δεν ήρθα εδώ για να διεκδικήσω κάποιο έπαθλο. Ήρθα να δοκιμάσω τις αντοχές μου και να γεμίσω τις μπαταρίες μου» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Παναγιώτης Ψωμιάδης και ανακοίνωσε την οικειοθελή του αποχώρηση από τη Φάρμα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.