Κραυγή αγωνίας από τον Χ.Μενιδιάτη: «Αν κλείσουν τα νυχτερινά κέντρα την Πρωτοχρονιά έχουμε μηδενίσει»

Κραυγή αγωνίας από τον Χ.Μενιδιάτη: «Αν κλείσουν τα νυχτερινά κέντρα την Πρωτοχρονιά έχουμε μηδενίσει»

Στα «κάγκελα» οι επιχειρηματίες της εστίασης που περίμεναν πως και πως τις μέρες των εορτών για να βγάλουν τα «σπασμένα» που κλήθηκαν να πληρώσουν από τις αποφάσεις της κυβέρνησης.

Σύμφωνα με τις νεότερες πληροφορίες η κυβέρνηση βάζει λουκέτο στην εστίαση πριν την Πρωτοχρονιά, με τα μέτρα να έχουν άμεση ισχύ ακόμα και από την Πέμπτη.

Όπως αναφέρουν, τα λουκέτα θα φέρουν χιλιάδες απολύσεις εργαζομένων.

Την Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου, στις 12:00 το μεσημέρι συνεδριάζει η επιτροπή των ειδικών, η οποία πιθανότατα θα εισηγηθεί τα μέτρα αναχαίτισης της πανδημίας να εφαρμοστούν νωρίτερα από την 3η Ιανουαρίου. Τα μέτρα θα αφορούν τους χώρους όπου παρατηρείται υπερμετάδοση, δηλαδή την εστίαση, τη διασκέδαση και τα γήπεδα.

Ο τραγουδιστής Χρήστος Μενιδιάτης μίλησε για την καταστροφή που έρχεται:

«Για άλλη μία χρονιά σχεδόν καταστροφή. Στην καλύτερη περίοδο της χρονιάς, την Πρωτοχρονιά, που τα μαγαζιά περιμένουν να κάνουν τζίρους, να καλύψουν τις υποχρεώσεις τους, και οι εργαζόμενοι…

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δεν μιλάω για τους συναδέλφους μου, μιλάμε για ανθρώπους που έχουν ανάγκη το μεροκάματο. Η διασκέδαση έχει πληγεί περισσότερο από κάθε άλλο κλάδο. Εμείς δυστυχώς έχουμε μηδενίσει» ανέφερε χαρακτηριστικά ο δημοφιλής τραγουδιστής.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.