Survivor – Ελισάβετ Σπανού: «Δεν περίμενε κανείς ότι θα φύγω»

Survivor – Ελισάβετ Σπανού: «Δεν περίμενε κανείς ότι θα φύγω»

Η Ελισάβετ Σπανού ήταν η πρώτη παίκτρια που αποχώρησε από το φετινό Survivor.

Η τραγουδίστρια από την ομάδα των Διασημών συγκέντρωσε τις λιγότερες θετικές ψήφους από το τηλεοπτικό κοινό και μετά από μόλις μία εβδομάδα παρουσίας στο Άγιο Δομίνικο, έφυγε από το παιχνίδι, με τους Βαλάντη και Σπύρο Μαρτίκα να παραμένουν.

Η ίδια έκανε το μεσημέρι της Παρασκευής (31/12), τις πρώτες της δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Love it και αναφέρθηκε στα όσα έζησε στο Survivor.

«H αλήθεια είναι ότι δεν το περίμενα να φύγω καθόλου. Δεν περίμενε και κανένας από τους συμπαίκτες μου επίσης. Ήταν πολύ ξαφνικό. Πίστευα πως θα φύγει ο Σπύρος. Είχε μια υπερβολική σιγουριά ότι δε θα φύγει. Δε νομίζω πως ήταν στρατηγική.

Γενικά εγώ δυσκολεύτηκα πάρα πολύ τις πρώτες μέρες γιατί αντιμετώπισα τη γυναικεία μου φύση. Η υγρασία ήταν ανυπόφορη. Το να κοιμάσαι στο ξύλο πολύ δύσκολο. Τα κόκκαλά μου πονούσαν πάρα πολύ. Μετά την τρίτη μέρα άρχισα να συνέρχομαι λίγο, που κατάφερα να κοιμηθώ. Αυτό που με δυσκόλεψε περισσότερο ήταν το θέμα της ξεκούρασης και του ύπνου. Τις πρώτες δυο μέρες ένιωθα πολύ άσχημα το σώμα μου, είχα αστάθειες. Όταν ξεκουράστηκα και μπήκα στον στίβο μάχης νίκησα.

Ο Βαλάντης τις πρώτες μέρες είχε εκδηλώσει τη δυσκολία που αντιμετωπίζει και ότι πιθανόν να μην αντέξει. Οπότε όλοι τον ψήφισαν για αυτό. Δεν είχε δημιουργηθεί τίποτα άλλο. Αυτά που είδατε εσείς έγιναν μετά με τη Μυριέλλα και τον Απόστολο.

Ο Βαλάντης είναι πολύ αυθόρμητος άνθρωπος, εκρηκτικός, αλλά και πολύ καλόψυχος άνθρωπος. Όταν κάνει λάθος θα ζητήσει συγγνώμη.

Οι συνθήκες είναι πολύ δύσκολες και σίγουρα ευνοούνται οι εκρήξεις. Το πρώτο πράγμα που έκανα μόλις αποχώρησα ήταν να φάω. Μπήκα με τα πιο λίγα κιλά από όλους στο παιχνίδι και μέσα σε μια βδομάδα έχασα και άλλα. Μέσα στο αυτοκίνητο ζήταγα μπανάνες» είπε, μεταξύ άλλων, η Ελισάβετ Σπανού.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.