
Με τον τίτλο, «Πώς το κάνει ο Μεγάλος Αδερφός», αναμένεται να κυκλοφορήσει η gay ερωτική ταινία δύο παικτών ριάλιτι.
Συγκεκριμένα, πρωταγωνιστής της είναι ο 37χρονος Νικόλας Παπαπαύλου, που γνωρίσαμε στον περσινό κύκλο του Big Brother.
Όπως φαίνεται στην ιστοσελίδα του SugarBabes TV, μαζί του είναι και ο Φίλιππος Αρβανίτης, ο οποίος μας συστήθηκε μέσα από το Power of Love.
Φυσικά, στο καστ συμμετέχουν με άλλα ονόματα.
Ο Νικόλας Παπαπαύλου ως Nikolas Hole και ο Φίλιππος Αρβανίτης ως Sakis Dermatis.
Τι κάνει λοιπόν ο Μεγάλος Αδερφός;

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.