Αυτό με τον Λίβυο Αρχηγό ΓΕΕΘΑ πόσο τυχαίο ήταν άραγε;

Survivor: Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση από την ομάδα των Διασήμων

Η πρώτη υποψηφιότητα «κλείδωσε» στο Survivor...

Survivor: Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση από την ομάδα των Διασήμων

Για ακόμα μια φορά στο συμβούλιο του Survivor οδηγήθηκαν Διάσημοι και Μαχητές το βράδυ της Κυριακής, όπου και συνάντησαν τον παρουσιαστή Γιώργο Λιανό.

Εκεί τον πρωταγωνιστικό ρόλο είχαν εκ νέου οι Διάσημοι καθώς ηττήθηκαν στο πρώτο αγώνισμα ασυλίας για αυτή την εβδομάδα με σκορ 10 – 5. Ο μόνος που δεν θα μπορούσε να ψηφιστεί από τους συμπαίκτες του ήταν ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, ο οποίος παρά τον τραυματισμό του κατόρθωσε να κερδίσει την ατομική ασυλία.

Στην κάλπη, ωστόσο, τα πράγματα ήταν αρκετά ξεκάθαρα με αποτέλεσμα η πρώτη υποψηφιότητα στο Survivor να «κλειδώσει» με συνοπτικές διαδικασίες αυτή την εβδομάδα.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση των ψήφων από τον Γιώργο Λιανό, εκείνος που βρέθηκε πρώτος στον τάκο είναι ο Βαλάντης!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
defencenet.ru
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.