
Μένα άκρως χριστουγεννιάτικο τραγούδι ξεκίνησε το Ράδιο Αρβύλα το βράδυ της Τρίτης (25/01). Οι τίτλοι αρχής «έπεσαν» και το «Last Christmas» ακούστηκε σε όλο το πλατό κάνοντας τους Αντώνη Κανάκη, Χρήστο Κιούση και Γιάννη Σερβετά να σιγοτραγουδούν.
Οι παρουσιαστές της εκπομπής Ράδιο Αρβύλα υποδέχθηκαν το κοινό στο τηλεοπτικό τους σπίτι και το λόγο πήρε ο Αντώνης Κανάκης ο οποίος θέλησε να κάνει ένα σχόλιο για την κατάσταση που επικρατεί στη χώρα με την επέλαση της κακοκαιρίας Ελπίδα και τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν.
«Αυτό που ζούμε είναι τραγελαφικό. Όπως άλλωστε ένας κλαυσίγελος είναι η χώρα» σχολίασε ο Αντώνης Κανάκης και πρόσθεσε πως: «Δύο άλλωστε είναι τα μεγαλύτερα ψέματα… Θα σε αγαπώ για πάντα και είναι σε ετοιμότητα ο κρατικός μηχανισμός».Το
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.