
Η Βίκυ Παγιατάκη ήταν ένας από τους πολλούς ανθρώπους που ταλαιπωρήθηκαν με την κακοκαιρία, καθώς έφτασε σπίτι της την επόμενη ημέρα από την στιγμή που ξεκίνησε!
Συγκεκριμένα, η γνωστή αστρολόγος αποκάλυψε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη»: «Πρέπει να μπω στο βιβλίο Γκίνες, στα ρεκόρ. Για μία διαδρομή 25 λεπτών που κάνω καθημερινά, από Γέρακα που είμαστε μέχρι τον Παράδεισο Aμαρουσίου, έκανα μία μέρα. Πήρα ένα ταξί για να μην πάρω το δικό μου αυτοκίνητο και μπήκα μέσα στις 12:45 τη Δευτέρα και έφτασα στο σπίτι μου στον Παράδεισο Αμαρουσίου, την Τρίτη στις 4:15 το πρωί. Αλλά πώς έφτασα είναι το θέμα…».
«Το ταξί δεν είχε ένα τζάμι, κουκουλουμένη με ένα παντελόνι, με έναν ίλιγγο και βέβαια χωρίς αλυσίδες το ταξί που μου έστειλαν. Όταν έφτασα στο σπίτι, στην Kηφισίας δηλαδή, έπρεπε να περπατήσω ένα δεκάλεπτο με το χιόνι μέχρι το γόνατο. Και όταν έφτασα πάω να πέσω στην πόρτα και βρίσκομαι τρία μέτρα μακριά», είπε η Βίκυ Παγιατάκη και την ταλαιπωρία που πέρασε.
«Πάει και ο κόκκυγας», σχολίασε η Δανάη Μπάρκα.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.