
Ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ αναλαμβάνει τον Όλυμπο. Ο ηθοποιός μοιράστηκε μια φωτογραφία για ένα νέο μυστηριώδες έργο που ονομάζεται «Δίας» στο Instagram στο οποίο εμφανιζόταν ντυμένος ως ο Έλληνας θεός.
Και το αίνιγμα συνεχίζεται με την λεζάντα της φωτογραφίας να γράφει: «Έρχεται τον Φεβρουάριο του 2022».
Ο μικρότερος γιος του, Τζόσεφ Μπαένα (Joseph Baena), σχολίασε τη φωτογραφία: «Ω θεέ του ουρανού, σε παρακαλώ ευλόγησε την αντλία μου σήμερα».
Αν και η σελίδα του Σβαρτσενέγκερ στο IMDb δεν έχει περιλαμβάνει ταινία με τον τίτλο «Zeus», το Men’s Health αναφέρει, όπως μεταδίδει το ΑΜΠΕ, ότι το έργο θα μπορούσε να είναι μια πιθανή διαφήμιση για το Super Bowl.
Υπενθυμίζεται ότι πριν το νέο έτος, ο Σβαρτσενέγκερ οριστικοποίησε το διαζύγιό του με τη Μαρία Σράιβερ 10 χρόνια μετά τον χωρισμό τους.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.