ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Είμαστε βέβαιοι ότι Ελεωνόρα θα δοξάσει (και αυτή...) το όνομα της Ελλάδας στην Ευρωβουλή!

Με ανακοίνωση καταδίκης των κυβερνητικών μέτρων Α.Ρέμος & όμιλος Μαροσούλη ανακοινώνουν τη διακοπή λειτουργίας του NOX

Μέχρι νεωτέρας...

Με ανακοίνωση καταδίκης των κυβερνητικών μέτρων Α.Ρέμος & όμιλος Μαροσούλη ανακοινώνουν τη διακοπή λειτουργίας του NOX

Με ανακοίνωση καταδίκης των κυβερνητικών μέτρων στην εστίαση ο Α.Ρέμος και ο όμιλος Μαροσούλη – Κοταρίδη, ανακοινώνουν τη διακοπή λειτουργίας του νυχτερινού κέντρου στο οποίο εμφανίζεται ο τραγουδιστής, NOX.

Το συγκεκριμένο κέντρο διασκέδασης επρόκειτο για τη μεγαλύτερη επένδυση στο χώρο της «βαριάς» εστίασης, όπου έχουν επενδυθεί εκατομμύρια ευρώ αλλά και όπου απασχολούνται δεκάδες εργαζόμενοι.

Είναι πλέον ξεκάθαρο πως τα όσα μέτρα συνεχίζει να επιβάλει η κυβέρνηση, παρά την αποδεδειγμένη αποτυχία τους -αν κοιτάξουμε απλώς τον αριθμό των νεκρών στη χώρα μας-, έχουν ως μοναδικό σκοπό την περαιτέρω οικονομική και ψυχική εξαθλίωση των Ελλήνων πολιτών.

Στην ανακοίνωσή τους αναφέρουν:

«Ο Όμιλος Μαροσούλη – Κοταρίδη (ΜΚ GROUP) και ο Αντώνης Ρέμος, θέλοντας να συνεχίσουν τις υπηρεσίες υψηλού επιπέδου του ΝΟΧ, θεωρούν ότι δεν είναι εφικτό, την προσεχή περίοδο, να συμβαδίσει η πρόταση ψυχαγωγίας που προσέφερε, με τις υπάρχουσες κυβερνητικές διατάξεις και τα μέτρα που ορίζει ο νόμος κατά του Covid-19. Για να μείνουμε πιστοί στην μοναδική εμπειρία του ΝΟΧ, μετά τα απανωτά Sold Out από την πρώτη μέρα λειτουργίας του, αναμένουμε την άρση των μέτρων, έτσι ώστε να ξανάζήσουμε μοναδικές στιγμές χωρίς περιορισμούς!»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.