Viral για μια ακόμη φορά έγινε ο Πατρίκ Ογκουνσότο – Διαφημίζει… sex-shop και λέει «κάντε έρωτα, όχι πόλεμο»

Viral για μια ακόμη φορά έγινε ο Πατρίκ Ογκουνσότο – Διαφημίζει… sex-shop και λέει «κάντε έρωτα, όχι πόλεμο»

Viral για μια ακόμη φορά έγινε ο Πατρίκ Ογκουνσότο.

Ο 38χρονος πρώην ποδοσφαιριστής από την Νιγηρία που έχει αγωνιστεί σε 11 ομάδες στην Ελλάδα και συμμετείχε και στο Surivor αυτή την φορά απασχολεί την δημοσιότητα διαφημίζοντας ένα κατάστημα sex shop.

Αφορμή είναι η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου (14/2) και ο παλαίμαχος άσος μας συμβολεύει να κάνουμε έρωτα και όχι πόλεμο.

Ο Πάτρικ Ογκουνσότο έχει περάσει στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου για τις διαμαρτυρίες του για ένα πέναλτι όταν έπαιζε στον Εργοτέλη.

Εκτός από τον Εργοτέλη έπαιξε στον ΟΦΗ, στον Ολυμπιακό Βόλου, στον Αχαρναϊκό και σε μικρότερες ομάδες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.