ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

50αρες βάζουν κάτω 20αρες: Κ.Ηλέκτρα και Τ.ΜακΚάρθι έβαλαν μπικίνι και έδειξαν τα «πλούσια» προσόντα τους

Εντυπωσίασαν οι σέξι πόζες τους

50αρες βάζουν κάτω 20αρες: Κ.Ηλέκτρα και Τ.ΜακΚάρθι έβαλαν μπικίνι και έδειξαν τα «πλούσια» προσόντα τους

Η Κάρμεν Ηλέκτρα και η Τζένι Μακάρθι τράβηξαν όλα τα βλέμματα στην «καυτή» καμπάνια της SKIMS.

Η Κάρμεν Hλέκτρα φαινόταν εκπληκτική με υπέροχο μακιγιάζ και ζουμερά χείλη καθώς έτρεχε νερό πάνω στο σώμα της, ενώ από την πλευρά της η Τζένη ΜακΚάρθι πόζαρε στον φωτογραφικό φακό καθώς έτριβε αφρό πάνω από το ντεκολτέ της, ενώ την παράσταση έκλεβαν οι ογκώδεις μπούκλες της.

View this post on Instagram

A post shared by SKIMS (@skims)


Η ΜακΚάρθι είπε: «Δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ενθουσιασμένη που θα είμαι μέρος της τελευταίας καμπάνιας της SKIMS. Η ενέργεια στο σετ ήταν απίστευτη, ειδικά δίπλα στην Κάρμεν, η οποία φαίνεται καταπληκτική! Έμοιαζε σαν να βρισκόμασταν πίσω στη δεκαετία του ’90, και χρόνια αργότερα συνεχίζουμε να διασκεδάζουμε!»

Οι δύο γυναίκες διατηρούν μια εξαιρετική φιλική σχέση εδώ και πολλά χρόνια, έχοντας γίνει γνωστές μαζί στο MTV αλλά και μέσω του μόντελινγκ για το Playboy.

Η Κάρμεν Hλέκτρα έγινε διάσημη μετά τον εμβληματικό ρόλο της στο «Baywatch» ως σέξι ναυαγοσώστης Lani McKenzie το 1997, κάτι που την βοήθησε να καθιερωθεί ως σύμβολο του σεξ.

Το 2020 η Iλέκτρα μοιράστηκε τα μυστικά της αξεπέραστης εμφάνισής της: αυστηρή δίαιτα, άφθονο νερό και μια προσεκτικά επιμελημένη ρουτίνα περιποίησης που χρησιμοποιεί τα τελευταία 20 χρόνια.

Μιλώντας στο DailyMail.com, το πρώην μοντέλο του Playboy εξήγησε ότι οι άνθρωποι συχνά την κατηγορούν ότι υποβάλλεται σε χειρουργικές επεμβάσεις για να διατηρήσει τη σφριγηλότητά της,

«Ας είμαστε ρεαλιστές, βρισκόμαστε στο Χόλιγουντ εδώ και όταν μοιράζομαι την πραγματική ιστορία οι περισσότεροι άνθρωποι σοκάρονται, γιατί συνήθως μια γυναίκα θα έκανε ορισμένα πράγματα για να βελτιώσει την εικόνα της.

View this post on Instagram

A post shared by SKIMS (@skims)

Στην περίπτωσή μου είμαι εντελώς απαλλαγμένη από χειρουργική επέμβαση και θα έλεγα ότι η νεανική μου εμφάνιση οφείλεται στην πειθαρχία μου στη ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας μου.

Προς το παρόν είμαι ευχαριστημένη με τη ρουτίνα μου και λειτουργεί!» είπε χαρακτηριστικά.

Ωστόσο, η καλλίγραμμη Κάρμεν Ιλέκτρα έχει μια συμβουλή για όποιον σκέφτεται να απευθυνθεί στον πλαστικό χειρούργο: αφιερώστε λίγο χρόνο και εξετάστε όλες τις επιλογές πριν καταλήξετε στον γιατρό.

View this post on Instagram

A post shared by SKIMS (@skims)

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!


«Θα έλεγα ποτέ να μην βιάζεσαι για τίποτα στη ζωή. Η ομορφιά και η αυτοφροντίδα ειδικά θα πρέπει να είναι σαν μια περιπέτεια όπου μπορείτε να εξερευνήσετε όλες τις εκπληκτικές σύγχρονες επιλογές που έχουν διαθέσιμες οι άνθρωποι, χειρουργικές και μη», κατέληξε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.