ΚΛΕΙΣΙΜΟ
To «κοτόπουλο» της Eurovision πιο πολύ άντρας είναι από κάτι προσκυνημένους

Σ. Μπεζαντάκου: Στο Survivor θα πήγαινα με τα «χίλια»

Σ. Μπεζαντάκου: Στο Survivor θα πήγαινα με τα «χίλια»

Την επιθυμία της να συμμετέχει στο επόμενο Survivor εξέφρασε η Στέλλα Μπεζαντάκου σε συνέντευξή της, όπου ακόμη μίλησε για το νέο της τραγούδι που κυκλοφορεί τις επόμενες ημέρες.

«Αν μου γινόταν πρόταση θα πήγαινα με χίλια. Και το λέω ανοιχτά πως ενδιαφέρομαι. Είναι μια πολύ καλή ευκαιρία, στις δύσκολες εποχές που ζούμε, για λόγους προβολής για τη δουλειά μου αλλά και για το οικονομικό κομμάτι. Οκτώ χιλιάδες ευρώ το μήνα όπως ακούγεται ότι παίρνουν οι διάσημοι, είναι πολύ καλά χρήματα. Εξίσου θετικό στοιχείο είναι και οι νέοι ορίζοντες που ανοίγονται στους συμμετέχοντες μετά την επιστροφή από τον Άγιο Δομίνικο», τόνισε η Στέλλα Μπεζεντάκου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στη συνέχεια μίλησε και για την γνωριμία της με την Ειρήνη Κολιδά που όπως αποκάλυψε ήταν η γυμνάστρια της. «Ερχόταν στο σπίτι μου στη Γλυφάδα και με προπονούσε. Τα βράδια βγαίναμε μαζί για διασκέδαση. Την εκτιμώ πολύ, γιατί είναι ντόμπρο κορίτσι και αγωνίστρια. Μπήκε για την ευκαιρία και το έπαθλο και χαίρομαι γιαυτήν διότι πιεζόταν οικονομικά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.